9 / 10 - Bekijk reviews


Ortlieb
New Looxs
Troy
Abus
Basil
Terry
Fastrider
Selle san Marco
Brooks
Lepper
> Bekijk alle merken

Nederland is een fietsland. Veel mensen hebben een fiets. Is uw fiets stuk of heeft u wat nodig? Sportbeer.nl heeft een groot assortiment aan nieuwe fietsen, fietskleding en fietsonderdelen. Daarnaast zijn er veel fietsaccessoires.Zo hebben wij vele tassen, sloten, pompen, verlichting, zadels, gereedschap en nog veel meer voor de fiets. Bekijk hier ons assortiment!

Sportvoeding

Sis sportvoeding is ontwikkeld om vóór, tijdens en ná het sporten te nuttigen. De producten van Science in Sport worden geproduceerd in een gecontroleerde omgeving en zijn gegarandeerd vrij van stoffen die in strijd zijn met de (inter)nationale dopingwetgeving. Op deze pagina vindt u de sportvoeding. 

Onderhoudsbeurt

Gebruikt u uw sportfiets meer dan gemiddeld of bij slechte weersomstandigheden? Dan heeft de fiets vaker een onderhoudsbeurt nodig. Wanneer een onderdeel niet goed werkt of het voelt niet goed aan, inspecteer en repareer het dan onmiddellijk of breng de fiets naar de fietsenmaker. Het schoonhouden en onderhouden van de sportfiets maakt het fietsen prettiger en veiliger, zorgt ervoor dat de diverse onderdelen langer meegaan en ziet er beter uit. Dus ook beter voor uw portemonnee! Op het eerste gezicht lijkt een fiets misschien moeilijk in elkaar te steken, maar dat valt reuze mee. Met basiskennis over de constructie en af en toe wat sleutelen, bent u zo omgetoverd tot een expert in het repareren van kleine mankementen. Een volledige gereedschapskist komt hierbij goed van pas! Mocht u al wat thuis hebben maar uw fietsgereedschap is nog niet compleet, bekijk dan eens ons aanbod op Sportbeer.nl.

Tassen en manden

Fietstassen en fietsmanden zijn een must-have voor iedere fietser! Bij ons vindt u een uitgebreid aanbod nieuwe, trendy tassen en manden voor iedere doelgroep. Alle tassen en manden zijn met vrijwel iedere fiets te combineren en zijn voorzien van onze innoverende systemen.


Mocht u nog vragen hebben, neemt u dan contact op met onze klantenservice. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 9:00-17:30 uur en staan u graag te woord. 

 

SportbeerSportbeer