Fietshoezen - Sportbeer.nl
ONZE VOORDELEN
 • Gratis Verzending
 • Gratis retourneren (NL)
 • 30 dagen bedenktijd
 • Bezorgen op afhaallocaties
 • Snelle (avond)levering
 • Bepaal uw bezorgdag
 • Vragen? 085 - 401 38 53
Sportwebwinkel Sportbeer.nl

Fietshoezen

Filters
Merk
Prijs
Model
Levertijd
Sale

 • Best verkocht
  -6%
  Bakfietshoes - 3 wielen - Zwart - DS Covers - Bakfietshoes - 3 wielen - Zwart - DS Covers
  65,95
  69.95
  1 - 3 Dag(en)
  Merk: DS Covers Categorie: Bakfietshoes - 3 wielen - Zwart - DS Covers Bakfietshoes - 3 wielen - Zwart - DS Covers //cdn.sportbeer.nl/upload/123/products/106067/th2/bakfietshoes---3-wielen---zwart---ds-covers[0].jpg Te koop voor 65,95. in_stock De bakfietshoes van DS Covers beschermt de bakfiets tegen regen, stof, UV-stralen en vorst. De hoes beschikt over slotgaten voor een kettingslot. De hoes heeft dankzij de elastische zoom een goede omsluiten. Daarnaast beschikt de hoes over een verstelbare hand met kliksluiting zodat de hoes niet kan wegwaaien.
 • Best verkocht
  -7%
  Fietshoes - Fietsdrager - Eagle II - Zwart - DS Covers - Fietshoes - Fietsdrager - Eagle II - Zwart - DS Covers
  64,80
  69.95
  1 - 3 Dag(en)
  Merk: DS Covers Categorie: Fietshoes - Fietsdrager - Eagle II - Zwart - DS Covers Fietshoes - Fietsdrager - Eagle II - Zwart - DS Covers //cdn.sportbeer.nl/upload/123/products/106065/th2/fietshoes---fietsdrager---eagle-ii---zwart---ds-covers[0].jpg Te koop voor 64,80. in_stock De fietsdragerhoes van DS Covers beschermt de fiets(en) achterop de camper of caravan tegen regen, stof, vorst en UV-straling. Deze hoes is geschikt voor maximaal twee fietsen. De hoes is volledig afsluitbaar met ritsen en klittenband. De hoes wordt geleverd inclusief twee elastieken bagagebinders. De hoes is niet geschikt voor fietsendragers die boven het dak uitsteken.
 • Best verkocht
  Stuurmof - Recht stuur - Zwart - DS Covers - Stuurmof - Recht stuur - Zwart - DS Covers
  29,95
  1 - 3 Dag(en)
  Merk: DS Covers Categorie: Stuurmof - Recht stuur - Zwart - DS Covers Stuurmof - Recht stuur - Zwart - DS Covers //cdn.sportbeer.nl/upload/123/products/154851/th2/stuurmof---recht-stuur---zwart---ds-covers[0].jpg Te koop voor 29,95. in_stock De stuurmoffen zorgen voor warme en droge handen tijdens het fietsen. De stuurmoffen zijn eenvoudig op iedere fiets te monteren. De stuurmoffen zijn water- en winddicht en een termisch zachte voering. De gebogen variant is geschikt voor fietsen met gebogen stuur en de rechte variant voor rechte sturen.
  Fietshoes - Metz - Zwart - DS Covers - Fietshoes - Metz - Zwart - DS Covers
  34,80
  1 - 3 Dag(en)
  Merk: DS Covers Categorie: Fietshoes - Metz - Zwart - DS Covers Fietshoes - Metz - Zwart - DS Covers //cdn.sportbeer.nl/upload/123/products/106059/th2/fietshoes---metz---zwart---ds-covers[0].jpg Te koop voor 34,80. in_stock 5.0

  Wanneer u uw (elektrische) buiten stalt, is het slim deze te beschermen met de outdoor METZ fietshoes. U voorkomt zo dat uw fiets nat en/of vuil wordt en beschermt de kwetsbare onderdelen van uw e-bike. De METZ fietshoes is gemaakt van flexibel 210D polyester wat 100% waterdicht is. De afmetingen van de METZ fietshoes volgen de vormen van een fiets. Samen met de volledig elastische zoom zorgt dit ervoor dat de hoes altijd goed om uw (elektrische) fiets past.

  De hoes is licht (+/- 750 gram) en wordt geleverd in een handige opbergzak. Hierdoor is de beschermhoes eenvoudig mee te nemen op (fiets)vakantie.

  De METZ fietshoes is niet specifiek ontwikkeld voor gebruik op een fietsdrager achter een camper/caravan. Afhankelijk van het type fietsdrager en/of het type fiets(en) is deze daar mogelijk wel voor te gebruiken. Zet de hoes dan in ieder geval goed vast met een extra spanband of bagagebinder, zodat flapperen wordt voorkomen. Dit verlengt de levensduur van de hoes en verhoogt het rij-comfort.

  Gebruik van de METZ fietshoes op een fietsdrager achter een personenauto raden wij af.

  Maximale bescherming tegen regen, stof, vorst en UV.
  • Speciaal ontwikkeld voor e-bikes.
  • Elastische zoom rondom voor perfecte omsluiting.
  • Slotgaten om fiets én hoes met kettingslot op slot te kunnen zetten.
  • Dubbelgestikte naden voor lange levensduur.
  • Ventilatie tegen condensvorming.
  • Metalen ringen in zoom om hoes vast te kunnen zetten.
  • 100% water- en stofdicht.
  • Materiaal: 210D polyester.
  • Wordt geleverd in handige opbergzak.

 • -8%
  Fietshoes - Fietsdrager - Star - Zwart - DS Covers - Fietshoes - Fietsdrager - Star - Zwart - DS Covers
  45,84
  49.95
  1 - 3 Dag(en)
  Merk: DS Covers Categorie: Fietshoes - Fietsdrager - Star - Zwart - DS Covers Fietshoes - Fietsdrager - Star - Zwart - DS Covers //cdn.sportbeer.nl/upload/123/products/106060/th2/fietshoes---fietsdrager---star---zwart---ds-covers[0].jpg Te koop voor 45,84. in_stock 5.0 Deze fietshoes van DS Covers beschermt de fiets(en) die achterop de caravan of camper zitten. Deze hoes is geschikt voor 2 tot 3 fietsen. De boven- en onderkant zijn voorzien van elastische spanhaken, zodat de hoes optimaal bevestigd kan worden. De hoes beschikt over dubbelgestikte naden, voor een langere levensduur. Deze fietshoes NIET geschikt voor fietsendragers boven op het dak.
 • -9%
  Bakfietshoes - 2 wielen - Zwart - DS Covers - Bakfietshoes - 2 wielen - Zwart - DS Covers
  63,80
  69.95
  1 - 3 Dag(en)
  Merk: DS Covers Categorie: Bakfietshoes - 2 wielen - Zwart - DS Covers Bakfietshoes - 2 wielen - Zwart - DS Covers //cdn.sportbeer.nl/upload/123/products/106066/th2/bakfietshoes---2-wielen---zwart---ds-covers[0].jpg Te koop voor 63,80. in_stock De bakfietshoes van DS Covers beschermt de bakfiets tegen regen, stof, UV-stralen en vorst. De hoes beschikt over slotgaten voor een kettingslot. De hoes heeft dankzij de elastische zoom een goede omsluiten. Daarnaast beschikt de hoes over een verstelbare hand met kliksluiting zodat de hoes niet kan wegwaaien.
  Hoes E-Bike Accu - Bagagedrager - Zwart - DS Covers - Hoes E-Bike Accu - Bagagedrager - Zwart - DS Covers
  29,95
  1 - 3 Dag(en)
  Merk: DS Covers Categorie: Hoes E-Bike Accu - Bagagedrager - Zwart - DS Covers Hoes E-Bike Accu - Bagagedrager - Zwart - DS Covers //cdn.sportbeer.nl/upload/123/products/106069/th2/hoes-e-bike-accu---bagagedrager---zwart---ds-covers[0].jpg Te koop voor 29,95. in_stock 2.0 Deze accuhoes van DS Covers beschermt de accu van de elektrische fiets tegen vallen en stoten, vocht en vuil, kou en warmte. De accuhoes is beschikbaar in twee varianten: een voor een frame accu en een voor bagagedrager accu.
 • -7%
  Fietshoes - Bike Cover ATB - Topeak - Fietshoes - Bike Cover ATB - Topeak
  39,90
  42.95
  2 - 4 Dag(en)
  Merk: Topeak Categorie: Fietshoes - Bike Cover ATB - Topeak Fietshoes - Bike Cover ATB - Topeak //cdn.sportbeer.nl/upload/123/products/131553/th2/fietshoes---bike-cover-atb---topeak[0].jpg Te koop voor 39,90. in_stock Deze Bike Cover van Topeak is ideaal om mee te nemen omdat het een compacte maat is en hij vouwt heel snel. Deze Bike Cover beschermt je fiets tegen alle elementen.
  Stuurmof - Gebogen stuur - Zwart - DS Covers - Stuurmof - Gebogen stuur - Zwart - DS Covers
  34,81
  1 - 3 Dag(en)
  Merk: DS Covers Categorie: Stuurmof - Gebogen stuur - Zwart - DS Covers Stuurmof - Gebogen stuur - Zwart - DS Covers //cdn.sportbeer.nl/upload/123/products/154850/th2/stuurmof---gebogen-stuur---zwart---ds-covers[0].jpg Te koop voor 34,81. in_stock De stuurmoffen zorgen voor warme en droge handen tijdens het fietsen. De stuurmoffen zijn eenvoudig op iedere fiets te monteren. De stuurmoffen zijn water- en winddicht en een termisch zachte voering. De gebogen variant is geschikt voor fietsen met gebogen stuur en de rechte variant voor rechte sturen.
 • -23%
  Fietshoes - Indoor - Fly - Zwart - DS Covers - Fietshoes - Indoor - Fly - Zwart - DS Covers
  17,76
  22.95
  1 - 3 Dag(en)
  Merk: DS Covers Categorie: Fietshoes - Indoor - Fly - Zwart - DS Covers Fietshoes - Indoor - Fly - Zwart - DS Covers //cdn.sportbeer.nl/upload/123/products/106062/th2/fietshoes---indoor---fly---zwart---ds-covers[0].jpg Te koop voor 17,76. in_stock 5.0 De Fly fietshoes van DS Covers is geschikt voor indoorgebruik. De hoes beschermt de fiets tegen stof. De naden zijn dubbelgestikt voor een lange levensduur. De fietshoes beschikt over een volledig elastische zoom, waardoor de hoes perfect om de fiets sluit.
 • -22%
  Fietstransporttas - Arrow - Zwart - DS Covers - Fietstransporttas - Arrow - Zwart - DS Covers
  69,85
  89.95
  1 - 3 Dag(en)
  Merk: DS Covers Categorie: Fietstransporttas - Arrow - Zwart - DS Covers Fietstransporttas - Arrow - Zwart - DS Covers //cdn.sportbeer.nl/upload/123/products/106063/th2/fietstransporttas---arrow---zwart---ds-covers[0].jpg Te koop voor 69,85. in_stock Deze transporthoes van DS Covers beschermt de fiets tijdens het transport. De transporttas beschikt over twee verstelbare binnenvlakken voor de wielen, twee draaggrepen, twee wegritssluitingen en twee handige opberzakken aan de buitenzijde.
  Fietswieltas - Cross - Zwart - DS Covers - Fietswieltas - Cross - Zwart - DS Covers
  30,85
  1 - 3 Dag(en)
  Merk: DS Covers Categorie: Fietswieltas - Cross - Zwart - DS Covers Fietswieltas - Cross - Zwart - DS Covers //cdn.sportbeer.nl/upload/123/products/106064/th2/fietswieltas---cross---zwart---ds-covers[0].jpg Te koop voor 30,85. in_stock De fietswieltas van DS Covers beschermt het fietswiel tijdens het transport. De tas beschikt over een schuimvoering voor extra bescherming. Dankzij de twee draaggrepen kan de tas eenvoudig getilt worden. De fietswieltas is geschikt voor wielen tot en met 28 inch.
  Hoes E-Bike Accu - Frame - Zwart - DS Covers - Hoes E-Bike Accu - Frame - Zwart - DS Covers
  32,80
  1 - 3 Dag(en)
  Merk: DS Covers Categorie: Hoes E-Bike Accu - Frame - Zwart - DS Covers Hoes E-Bike Accu - Frame - Zwart - DS Covers //cdn.sportbeer.nl/upload/123/products/106068/th2/hoes-e-bike-accu---frame---zwart---ds-covers[0].jpg Te koop voor 32,80. in_stock 5.0 Deze accuhoes van DS Covers beschermt de accu van de elektrische fiets tegen vallen en stoten, vocht en vuil, kou en warmte. De accuhoes is beschikbaar in twee varianten: een voor een frame accu en een voor bagagedrager accu.
  HOES XLC FIETSDRAGER ZWART MET REFLECTIESTREEP - HOES XLC FIETSDRAGER ZWART MET REFLECTIESTREEP
  47,90
  47.95
  1 - 3 Dag(en)
  Merk: XLC Categorie: HOES XLC FIETSDRAGER ZWART MET REFLECTIESTREEP HOES XLC FIETSDRAGER ZWART MET REFLECTIESTREEP //cdn.sportbeer.nl/upload/123/products/129991/th2/hoes-xlc-fietsdrager-zwart-met-reflectiestreep[0].jpg Te koop voor 47,90. in_stock HOES XLC FIETSDRAGER ZWART MET REFLECTIESTREEP
  HOES XLC FIETS ZWART MET REFLECTIESTREEP - HOES XLC FIETS ZWART MET REFLECTIESTREEP
  37,95
  1 - 3 Dag(en)
  Merk: XLC Categorie: HOES XLC FIETS ZWART MET REFLECTIESTREEP HOES XLC FIETS ZWART MET REFLECTIESTREEP //cdn.sportbeer.nl/upload/123/products/130032/th2/hoes-xlc-fiets-zwart-met-reflectiestreep[0].jpg Te koop voor 37,95. in_stock HOES XLC FIETS ZWART MET REFLECTIESTREEP
 • -7%
  Fietshoes - Bike Cover Race - Topeak - Fietshoes - Bike Cover Race - Topeak
  39,90
  42.95
  2 - 4 Dag(en)
  Merk: Topeak Categorie: Fietshoes - Bike Cover Race - Topeak Fietshoes - Bike Cover Race - Topeak //cdn.sportbeer.nl/upload/123/products/131554/th2/fietshoes---bike-cover-race---topeak[0].jpg Te koop voor 39,90. in_stock Deze Bike Cover van Topeak is ideaal om mee te nemen omdat het een compacte maat is en hij vouwt heel snel. Deze Bike Cover beschermt je fiets tegen alle elementen.
 • -14%
  Fietshoes - Bike Cover 29 inch - Topeak - Fietshoes - Bike Cover 29 inch - Topeak
  36,90
  42.95
  2 - 4 Dag(en)
  Merk: Topeak Categorie: Fietshoes - Bike Cover 29 inch - Topeak Fietshoes - Bike Cover 29 inch - Topeak //cdn.sportbeer.nl/upload/123/products/131555/th2/fietshoes---bike-cover-29-inch---topeak[0].jpg Te koop voor 36,90. in_stock Deze Bike Cover van Topeak is ideaal om mee te nemen omdat het een compacte maat is en hij vouwt heel snel. Deze Bike Cover beschermt je fiets tegen alle elementen.
  PRO Fiets Transporttas Mega Voor Race en Mtb (+E- - Fietshoes - Reistas - Pro mega - Race & MTB - Zwart - PRO
  429,-
  1 - 3 Dag(en)
  Merk: PRO Categorie: PRO Fiets Transporttas Mega Voor Race en Mtb (+E- PRO Fiets Transporttas Mega Voor Race en Mtb (+E- //cdn.sportbeer.nl/upload/123/products/131556/th2/fietshoes---reistas---pro-mega---race-and-mtb---zwart---pro[0].jpg Te koop voor 429,00. in_stock PRBA0029 Pro Transporttas BLACK
 • -14%
  Fietshoes - swift - duo - caravan - grijs - DS covers - HOES DS SWIFT DUO CARAVAN GRIJS
  42,85
  49.95
  1 - 3 Dag(en)
  Merk: DS Covers Categorie: Fietshoes - swift - duo - caravan - grijs - DS covers Fietshoes - swift - duo - caravan - grijs - DS covers //cdn.sportbeer.nl/upload/123/products/154852/th2/hoes-ds-swift-duo-caravan-grijs[0].jpg Te koop voor 42,85. in_stock

  Fietshoes - swift - duo - caravan - grijs - DS covers

 • -10%
  Fietshoes - swift - caravan - grijs - DS covers - HOES DS SWIFT CARAVAN GRIJS
  35,85
  39.95
  1 - 3 Dag(en)
  Merk: DS Covers Categorie: Fietshoes - swift - caravan - grijs - DS covers Fietshoes - swift - caravan - grijs - DS covers //cdn.sportbeer.nl/upload/123/products/154853/th2/hoes-ds-swift-caravan-grijs[0].jpg Te koop voor 35,85. in_stock

  Fietshoes - swift - caravan - grijs - DS covers

  HOES DS STAR FIETSDRAGER Z/GEVARENBORDHOUDER ZW - HOES DS STAR FIETSDRAGER Z/GEVARENBORDHOUDER ZW
  44,80
  44.95
  1 - 3 Dag(en)
  Merk: DS Covers Categorie: HOES DS STAR FIETSDRAGER Z/GEVARENBORDHOUDER ZW HOES DS STAR FIETSDRAGER Z/GEVARENBORDHOUDER ZW //cdn.sportbeer.nl/upload/123/products/154854/th2/hoes-ds-star-fietsdrager-z-gevarenbordhouder-zw[0].jpg Te koop voor 44,80. in_stock HOES DS STAR FIETSDRAGER Z/GEVARENBORDHOUDER ZW
Sportbeer.nl facebook Sportbeer.nl twitter Sportbeer.nl pinterest
keyboard_arrow_up