Kinderzitjes - Sportbeer.nl
ONZE VOORDELEN
 • Gratis Verzending
 • Gratis retourneren (NL)
 • 30 dagen bedenktijd
 • Bezorgen op afhaallocaties
 • Snelle (avond)levering
 • Bepaal uw bezorgdag
 • Vragen? 085 - 401 38 53
Sportwebwinkel Sportbeer.nl

Kinderzitjes

kinderzitjes
Kinderzitjes

Met deze handige kinderzitjes kunt u uw zoontje/dochtertje meenemen op de fiets. Daarnaast zijn de fietszitjes zeer veilig, dankzij de verstelbare gordels en de voetsteuntjes. Uw zoontje of dochtertje zit comfortabel en veilig bij u achterop de fiets. U heeft ook geen last van het fietszitje, aangezien de kinderzitjeszeer licht zijn. Op Sportbeer.nl vindt u verschillende kinderzitjes van topmerken zoals GMG en Polisport. De kinderzitjes zijn van goede kwaliteit, zodat u en uw zoontje/dochtertje veel plezier kunnen beleven aan het kinderzitje. Ook is er bekleding voor de kinderzitjes verkrijgbaar bij Sportbeer.

Filters
Merk
Categorie
Prijs
Model
Levertijd
Sale

 • -10%
  Hoofdsteun fietsstoeltje - Mini Exclusive Urban Pink - Bobike - Hoofdsteun fietsstoeltje - Mini Exclusive Urban Pink - Bobike
  17,95
  19.95
  2 - 4 Dag(en)
  Merk: Bobike Categorie: Hoofdsteun fietsstoeltje - Mini Exclusive Urban Pink - Bobike Hoofdsteun fietsstoeltje - Mini Exclusive Urban Pink - Bobike //cdn.sportbeer.nl/upload/123/products/23778/th2/hoofdsteun-fietsstoeltje---mini-exclusive-urban-pink---bobike[0].jpg Te koop voor 17,95. in_stock Dit is een hoofddeel voor de Bobike Mini City. Voor de allerkleinsten is een veilig hoofddeel op de Bobike Mini City te bevestigen voor extra comfort. Geschikt voor kinderen vanaf 9 maand tot 3 jaar.
 • -11%
  Kinderzitje fiets - yepp mini pink - GMG - Kinderzitje fiets - yepp mini pink - GMG
  79,95
  89.95
  1 - 3 Dag(en)
  Merk: GMG Categorie: Kinderzitje fiets - yepp mini pink - GMG Kinderzitje fiets - yepp mini pink - GMG //cdn.sportbeer.nl/upload/123/products/23799/th2/kinderzitje-fiets---yepp-mini-pink---gmg[0].jpg Te koop voor 79,95. in_stock Samen veilig en comfortabel op de fiets, dat is de Yepp Mini. Het unieke zachte materiaal - bekend van de Crocs schoenen - is niet alleen heel comfortabel voor je kindje, maar ook nog eens schokabsorberend en waterafstotend wat wel zo gemakkelijk is. Een doekje over het zitje en het is weer droog en klaar voor gebruik! Geen losse kussentjes meer die kwijt raken. De 5-puntsgordel met kind veilige sluiting en de zachte schouderbandjes zorgen ervoor dat je kindje altijd goed vast zit. De voetsteunen kunnen zonder gereedschap snel in hoogte worden ingesteld en het geintegreerde slot zorgt ervoor dat de Yepp Mini bij het baasje blijft. Kinderen mogen in de Yepp Mini mee zodra ze goed zelfstandig kunnen zitten, gemiddeld is dat vanaf een maand of 9. En als je kindje 2,5 -3 jaar is of maximaal 15 kg wacht de Yepp Maxi om zorgeloos te blijven genieten van onze kinderzitjes. Om het fietsritje nog aangenamer te maken zijn er diverse leuke en handige accessoires te verkrijgen zoals een windscherm om vervelende vliegjes tegen te houden en een slaaprol voor een aangename hoofdondersteuning als alle opgedane indrukken de slaap opwekken. De Yepp Mini wordt compleet geleverd met een stuurpenadapter en kan gemonteerd worden op stalen stuurpennen van 20 tot 28 mm. Ook zijn er losse adapters beschikbaar voor de montage op een 2e fiets. Voor zgn. Ahead sturen is er een speciale Ahead adapter als accessoire beschikbaar.
 • -11%
  Kinderzitje fiets wit - yepp mini white - GMG - Kinderzitje fiets wit - yepp mini white - GMG
  79,95
  89.95
  1 - 3 Dag(en)
  Merk: GMG Categorie: Kinderzitje fiets wit - yepp mini white - GMG Kinderzitje fiets wit - yepp mini white - GMG //cdn.sportbeer.nl/upload/123/products/23800/th2/kinderzitje-fiets-wit---yepp-mini-white---gmg[0].jpg Te koop voor 79,95. in_stock Samen veilig en comfortabel op de fiets, dat is de Yepp Mini. Het unieke zachte materiaal - bekend van de Crocs schoenen - is niet alleen heel comfortabel voor je kindje, maar ook nog eens schokabsorberend en waterafstotend wat wel zo gemakkelijk is. Een doekje over het zitje en het is weer droog en klaar voor gebruik! Geen losse kussentjes meer die kwijt raken. De 5-puntsgordel met kind veilige sluiting en de zachte schouderbandjes zorgen ervoor dat je kindje altijd goed vast zit. De voetsteunen kunnen zonder gereedschap snel in hoogte worden ingesteld en het geintegreerde slot zorgt ervoor dat de Yepp Mini bij het baasje blijft. Kinderen mogen in de Yepp Mini mee zodra ze goed zelfstandig kunnen zitten, gemiddeld is dat vanaf een maand of 9. En als je kindje 2,5 -3 jaar is of maximaal 15 kg wacht de Yepp Maxi om zorgeloos te blijven genieten van onze kinderzitjes. Om het fietsritje nog aangenamer te maken zijn er diverse leuke en handige accessoires te verkrijgen zoals een windscherm om vervelende vliegjes tegen te houden en een slaaprol voor een aangename hoofdondersteuning als alle opgedane indrukken de slaap opwekken. De Yepp Mini wordt compleet geleverd met een stuurpenadapter en kan gemonteerd worden op stalen stuurpennen van 20 tot 28 mm. Ook zijn er losse adapters beschikbaar voor de montage op een 2e fiets. Voor zgn. Ahead sturen is er een speciale Ahead adapter als accessoire beschikbaar.
 • -11%
  Fietskinderzitje zwart - yepp mini black - GMG - Fietskinderzitje zwart - yepp mini black - GMG
  79,95
  89.95
  1 - 3 Dag(en)
  Merk: GMG Categorie: Fietskinderzitje zwart - yepp mini black - GMG Fietskinderzitje zwart - yepp mini black - GMG //cdn.sportbeer.nl/upload/123/products/23802/th2/fietskinderzitje-zwart---yepp-mini-black---gmg[0].jpg Te koop voor 79,95. in_stock Veilig op pad met je kleine dankzij de Yepp Mini van GMG. Dit lichtgewicht voorzitje heeft een vergrote instap en ruime afmetingen waardoor je kindje er gemakkelijk ingezet en uitgehaald kan worden en zo heb je bovendien langer plezier hebt van je GMG fietsstoeltje. De Yepp Mini heeft op de juiste hoogte verstelbare voetsteunen met integrale voetbescherming en is uitgerust met een 5-punt gordel met schouderbescherming. Je kind zit goed vast in het kinderzitje en zal geen last hebben van de gordel. Dit lichtgewicht zitje is gemaakt van een innovatief schokabsoberend materiaal met gesloten celstructuur, waar (regen)water niet indringt, antibacterieel is en gemakkelijk te reinigen is. De stuurpenadapter met windscherm-bevestiging zorgt ervoor dat het zitje op bijna elke fiets past. En met een extra adapter kun je het fietsstoeltje snel overzetten naar een andere fiets. Overigens is het fietsstoeltje voorzien van een anti-diefstalslot. Dit fietsstoeltje zwart van kleur en is geschikt voor kinderen vanaf 9 maanden t/m +/- 3 jaar (15 kg).
 • -11%
  Kinderzitje fiets blauw - yepp mini blue - GMG - Kinderzitje fiets blauw - yepp mini blue - GMG
  79,95
  89.95
  1 - 3 Dag(en)
  Merk: GMG Categorie: Kinderzitje fiets blauw - yepp mini blue - GMG Kinderzitje fiets blauw - yepp mini blue - GMG //cdn.sportbeer.nl/upload/123/products/23803/th2/kinderzitje-fiets-blauw---yepp-mini-blue---gmg[0].jpg Te koop voor 79,95. in_stock Veilig op pad met je kleine dankzij de Yepp Mini van GMG. Dit lichtgewicht voorzitje heeft een vergrote instap en ruime afmetingen waardoor je kindje er gemakkelijk ingezet en uitgehaald kan worden en zo heb je bovendien langer plezier hebt van je GMG fietsstoeltje. De Yepp Mini heeft op de juiste hoogte verstelbare voetsteunen met integrale voetbescherming en is uitgerust met een 5-punt gordel met schouderbescherming. Je kind zit goed vast in het kinderzitje en zal geen last hebben van de gordel. Dit lichtgewicht zitje is gemaakt van een innovatief schokabsoberend materiaal met gesloten celstructuur, waar (regen)water niet indringt, antibacterieel is en gemakkelijk te reinigen is. De stuurpenadapter met windscherm-bevestiging zorgt ervoor dat het zitje op bijna elke fiets past. En met een extra adapter kun je het fietsstoeltje snel overzetten naar een andere fiets. Overigens is het fietsstoeltje voorzien van een anti-diefstalslot. Dit fietsstoeltje zwart van kleur en is geschikt voor kinderen vanaf 9 maanden t/m +/- 3 jaar (15 kg).
 • Best verkocht
  -11%
  Kinderzitje fiets paars - yepp mini purple - GMG - Kinderzitje fiets paars - yepp mini purple - GMG
  79,95
  89.95
  1 - 3 Dag(en)
  Merk: GMG Categorie: Kinderzitje fiets paars - yepp mini purple - GMG Kinderzitje fiets paars - yepp mini purple - GMG //cdn.sportbeer.nl/upload/123/products/23806/th2/kinderzitje-fiets-paars---yepp-mini-purple---gmg[0].jpg Te koop voor 79,95. in_stock Veilig op pad met je kleine dankzij de Yepp Mini van GMG. Dit lichtgewicht voorzitje heeft een vergrote instap en ruime afmetingen waardoor je kindje er gemakkelijk ingezet en uitgehaald kan worden en zo heb je bovendien langer plezier hebt van je GMG fietsstoeltje. De Yepp Mini heeft op de juiste hoogte verstelbare voetsteunen met integrale voetbescherming en is uitgerust met een 5-punt gordel met schouderbescherming. Je kind zit goed vast in het kinderzitje en zal geen last hebben van de gordel. Dit lichtgewicht zitje is gemaakt van een innovatief schokabsoberend materiaal met gesloten celstructuur, waar (regen)water niet indringt, antibacterieel is en gemakkelijk te reinigen is. De stuurpenadapter met windscherm-bevestiging zorgt ervoor dat het zitje op bijna elke fiets past. En met een extra adapter kun je het fietsstoeltje snel overzetten naar een andere fiets. Overigens is het fietsstoeltje voorzien van een anti-diefstalslot. Dit fietsstoeltje lime van kleur en is geschikt voor kinderen vanaf 9 maanden t/m +/- 3 jaar (15 kg).
 • -22%
  Achterzitje - Maxi One - Zwart - Bobike - Achterzitje - Maxi One - Zwart - Bobike
  69,95
  89.99
  2 - 4 Dag(en)
  Merk: Bobike Categorie: Achterzitje - Maxi One - Zwart - Bobike Achterzitje - Maxi One - Zwart - Bobike //cdn.sportbeer.nl/upload/123/products/51666/th2/achterzitje---maxi-one---zwart---bobike[0].jpg Te koop voor 69,95. in_stock

  De Maxi One achterzitje is gemaakt van een harde buitenschaal die uw kind beschermt tegen klappen en stoten. De binnenkant van het achterzitje is gemaakt van waterafstotend EVA schuim. De voetsteuntjes zijn gemakkelijk en zonder gereedschap in hoogte verstelbaar. De benen en voetjes kunnen door de zijpanelen nooit bij het wiel komen. Door de 3-puntsgordel zit uw kind goed vast. Aan de achterzijde van het zitje zit een grote reflector zodat u in het donker ook goed zichtbaar bent voor andere weggebruikers. Het zitje wordt geleverd met een handige dragerbevestiging, hierna kunt u het achterzitje gemakkelijk afnemen.

 • -21%
  Achterzitje - Maxi One - Wit - Bobike - Achterzitje - Maxi One - Wit - Bobike
  70,95
  89.99
  2 - 4 Dag(en)
  Merk: Bobike Categorie: Achterzitje - Maxi One - Wit - Bobike Achterzitje - Maxi One - Wit - Bobike //cdn.sportbeer.nl/upload/123/products/51667/th2/achterzitje---maxi-one---wit---bobike[0].jpg Te koop voor 70,95. in_stock

  De Maxi One achterzitje is gemaakt van een harde buitenschaal die uw kind beschermt tegen klappen en stoten. De binnenkant van het achterzitje is gemaakt van waterafstotend EVA schuim. De voetsteuntjes zijn gemakkelijk en zonder gereedschap in hoogte verstelbaar. De benen en voetjes kunnen door de zijpanelen nooit bij het wiel komen. Door de 3-puntsgordel zit uw kind goed vast. Aan de achterzijde van het zitje zit een grote reflector zodat u in het donker ook goed zichtbaar bent voor andere weggebruikers. Het zitje wordt geleverd met een handige dragerbevestiging, hierna kunt u het achterzitje gemakkelijk afnemen.

 • -22%
  Achterzitje - Maxi One - Grijs - Bobike - Achterzitje - Maxi One - Grijs - Bobike
  69,95
  89.99
  2 - 4 Dag(en)
  Merk: Bobike Categorie: Achterzitje - Maxi One - Grijs - Bobike Achterzitje - Maxi One - Grijs - Bobike //cdn.sportbeer.nl/upload/123/products/51668/th2/achterzitje---maxi-one---grijs---bobike[1].jpg Te koop voor 69,95. in_stock

  De Maxi One achterzitje is gemaakt van een harde buitenschaal die uw kind beschermt tegen klappen en stoten. De binnenkant van het achterzitje is gemaakt van waterafstotend EVA schuim. De voetsteuntjes zijn gemakkelijk en zonder gereedschap in hoogte verstelbaar. De benen en voetjes kunnen door de zijpanelen nooit bij het wiel komen. Door de 3-puntsgordel zit uw kind goed vast. Aan de achterzijde van het zitje zit een grote reflector zodat u in het donker ook goed zichtbaar bent voor andere weggebruikers. Het zitje wordt geleverd met een handige dragerbevestiging, hierna kunt u het achterzitje gemakkelijk afnemen.

 • -22%
  Achterzitje - Maxi One - Bruin - Bobike - Achterzitje - Maxi One - Bruin - Bobike
  69,95
  89.99
  2 - 4 Dag(en)
  Merk: Bobike Categorie: Achterzitje - Maxi One - Bruin - Bobike Achterzitje - Maxi One - Bruin - Bobike //cdn.sportbeer.nl/upload/123/products/51669/th2/achterzitje---maxi-one---bruin---bobike[1].jpg Te koop voor 69,95. in_stock

  De Maxi One achterzitje is gemaakt van een harde buitenschaal die uw kind beschermt tegen klappen en stoten. De binnenkant van het achterzitje is gemaakt van waterafstotend EVA schuim. De voetsteuntjes zijn gemakkelijk en zonder gereedschap in hoogte verstelbaar. De benen en voetjes kunnen door de zijpanelen nooit bij het wiel komen. Door de 3-puntsgordel zit uw kind goed vast. Aan de achterzijde van het zitje zit een grote reflector zodat u in het donker ook goed zichtbaar bent voor andere weggebruikers. Het zitje wordt geleverd met een handige dragerbevestiging, hierna kunt u het achterzitje gemakkelijk afnemen.

 • -21%
  Achterzitje - Maxi One - Koper - Bobike - Achterzitje - Maxi One - Koper - Bobike
  70,95
  89.99
  2 - 4 Dag(en)
  Merk: Bobike Categorie: Achterzitje - Maxi One - Koper - Bobike Achterzitje - Maxi One - Koper - Bobike //cdn.sportbeer.nl/upload/123/products/51672/th2/achterzitje---maxi-one---koper---bobike[1].jpg Te koop voor 70,95. in_stock

  De Maxi One achterzitje is gemaakt van een harde buitenschaal die uw kind beschermt tegen klappen en stoten. De binnenkant van het achterzitje is gemaakt van waterafstotend EVA schuim. De voetsteuntjes zijn gemakkelijk en zonder gereedschap in hoogte verstelbaar. De benen en voetjes kunnen door de zijpanelen nooit bij het wiel komen. Door de 3-puntsgordel zit uw kind goed vast. Aan de achterzijde van het zitje zit een grote reflector zodat u in het donker ook goed zichtbaar bent voor andere weggebruikers. Het zitje wordt geleverd met een handige dragerbevestiging, hierna kunt u het achterzitje gemakkelijk afnemen.

 • -16%
  Voorzitje - Mini One - Zwart - Bobike - Voorzitje - Mini One - Zwart - Bobike
  58,76
  69.99
  2 - 4 Dag(en)
  Merk: Bobike Categorie: Voorzitje - Mini One - Zwart - Bobike Voorzitje - Mini One - Zwart - Bobike //cdn.sportbeer.nl/upload/123/products/51712/th2/voorzitje---mini-one---zwart---bobike[1].jpg Te koop voor 58,76. in_stock

  De Mini One voorzitje is gemaakt uit twee geïntegreerde kunststof spuitgiet delen. Een harde buitenschaal die uw kind beschermt tegen klappen en stoten, en een zachte kuip die gemaakt is van waterafstotend EVA schuim. Het zitje beschikt over een 3-puntsgordel waardoor uw kind stevig vastzit en niet veel kan bewegen tijdens het fietsen. De voetsteuntje zijn verstelbaar waardoor het zitje met uw kind meegroeid. Dit zitje is geschikt voor kinderen van 9 maanden tot 3 jaar.

 • -14%
  Voorzitje - Mini One - Wit - Bobike - Voorzitje - Mini One - Wit - Bobike
  59,90
  69.99
  2 - 4 Dag(en)
  Merk: Bobike Categorie: Voorzitje - Mini One - Wit - Bobike Voorzitje - Mini One - Wit - Bobike //cdn.sportbeer.nl/upload/123/products/51713/th2/voorzitje---mini-one---wit---bobike[1].jpg Te koop voor 59,90. in_stock

  De Mini One voorzitje is gemaakt uit twee geïntegreerde kunststof spuitgiet delen. Een harde buitenschaal die uw kind beschermt tegen klappen en stoten, en een zachte kuip die gemaakt is van waterafstotend EVA schuim. Het zitje beschikt over een 3-puntsgordel waardoor uw kind stevig vastzit en niet veel kan bewegen tijdens het fietsen. De voetsteuntje zijn verstelbaar waardoor het zitje met uw kind meegroeid. Dit zitje is geschikt voor kinderen van 9 maanden tot 3 jaar.

 • -16%
  Voorzitje - Mini One - Grijs - Bobike - Voorzitje - Mini One - Grijs - Bobike
  58,57
  69.99
  2 - 4 Dag(en)
  Merk: Bobike Categorie: Voorzitje - Mini One - Grijs - Bobike Voorzitje - Mini One - Grijs - Bobike //cdn.sportbeer.nl/upload/123/products/51714/th2/voorzitje---mini-one---grijs---bobike[1].jpg Te koop voor 58,57. in_stock

  De Mini One voorzitje is gemaakt uit twee geïntegreerde kunststof spuitgiet delen. Een harde buitenschaal die uw kind beschermt tegen klappen en stoten, en een zachte kuip die gemaakt is van waterafstotend EVA schuim. Het zitje beschikt over een 3-puntsgordel waardoor uw kind stevig vastzit en niet veel kan bewegen tijdens het fietsen. De voetsteuntje zijn verstelbaar waardoor het zitje met uw kind meegroeid. Dit zitje is geschikt voor kinderen van 9 maanden tot 3 jaar.

 • -14%
  Voorzitje - Mini One - Bruin - Bobike - Voorzitje - Mini One - Bruin - Bobike
  59,90
  69.99
  2 - 4 Dag(en)
  Merk: Bobike Categorie: Voorzitje - Mini One - Bruin - Bobike Voorzitje - Mini One - Bruin - Bobike //cdn.sportbeer.nl/upload/123/products/51715/th2/voorzitje---mini-one---bruin---bobike[1].jpg Te koop voor 59,90. in_stock

  De Mini One voorzitje is gemaakt uit twee geïntegreerde kunststof spuitgiet delen. Een harde buitenschaal die uw kind beschermt tegen klappen en stoten, en een zachte kuip die gemaakt is van waterafstotend EVA schuim. Het zitje beschikt over een 3-puntsgordel waardoor uw kind stevig vastzit en niet veel kan bewegen tijdens het fietsen. De voetsteuntje zijn verstelbaar waardoor het zitje met uw kind meegroeid. Dit zitje is geschikt voor kinderen van 9 maanden tot 3 jaar.

  Voorzitje - Yepp Mini - Grijs - GMG - Voorzitje - Yepp Mini - Grijs - GMG
  99,95
  2 - 4 Dag(en)
  Merk: GMG Categorie: Voorzitje - Yepp Mini - Grijs - GMG Voorzitje - Yepp Mini - Grijs - GMG //cdn.sportbeer.nl/upload/123/products/129772/th2/voorzitje---yepp-mini---grijs---gmg[0].jpg Te koop voor 99,95. in_stock GMG Yepp Mini voorzitje/ fietszitje zilver/ grijs/ grey inclusief bevestigingsadapter - Geschikt voor kinderen vanaf 9 maanden tot circa 3 jaar (max. 15 kg) - Standaard voorzien van een 5-punts gordel - Materiaal is schokabsorberend en waterafstotend
  Voorzitje - Yepp Mini - Zwart - GMG - Voorzitje - Yepp Mini - Zwart - GMG
  99,95
  2 - 4 Dag(en)
  Merk: GMG Categorie: Voorzitje - Yepp Mini - Zwart - GMG Voorzitje - Yepp Mini - Zwart - GMG //cdn.sportbeer.nl/upload/123/products/129776/th2/voorzitje---yepp-mini---zwart---gmg[0].jpg Te koop voor 99,95. in_stock GMG Yepp Mini voorzitje/ fietszitje zwart/ black inclusief bevestigingsadapter - Geschikt voor kinderen vanaf 9 maanden tot circa 3 jaar (max. 15 kg) - Standaard voorzien van een 5-punts gordel - Materiaal is schokabsorberend en waterafstotend
  Voorzitje - Yepp Mini - Blauw - GMG - Voorzitje - Yepp Mini - Blauw - GMG
  99,95
  2 - 4 Dag(en)
  Merk: GMG Categorie: Voorzitje - Yepp Mini - Blauw - GMG Voorzitje - Yepp Mini - Blauw - GMG //cdn.sportbeer.nl/upload/123/products/129778/th2/voorzitje---yepp-mini---blauw---gmg[0].jpg Te koop voor 99,95. in_stock GMG Yepp Mini voorzitje/ fietszitje blauw/ blue inclusief bevestigingsadapter - Geschikt voor kinderen vanaf 9 maanden tot circa 3 jaar (max. 15 kg) - Standaard voorzien van een 5-punts gordel - Materiaal is schokabsorberend en waterafstotend
  Voorzitje - Yepp Mini - Wit - GMG - Voorzitje - Yepp Mini - Wit - GMG
  99,95
  2 - 4 Dag(en)
  Merk: GMG Categorie: Voorzitje - Yepp Mini - Wit - GMG Voorzitje - Yepp Mini - Wit - GMG //cdn.sportbeer.nl/upload/123/products/129780/th2/voorzitje---yepp-mini---wit---gmg[0].jpg Te koop voor 99,95. in_stock GMG Yepp Mini voorzitje/ fietszitje/ kinderzitje wit/ white inclusief bevestigingsadapter - Geschikt voor kinderen vanaf 9 maanden tot circa 3 jaar (max. 15 kg) - Standaard voorzien van een 5-punts gordel - Materiaal is schokabsorberend en waterafstotend
 • Best verkocht
  Achterzitje - Yepp Junior EF - Grijs - GMG - Achterzitje - Yepp Junior EF - Grijs - GMG
  87,95
  Leverbaar vanaf 24-04-2018
  Merk: GMG Categorie: Achterzitje - Yepp Junior EF - Grijs - GMG Achterzitje - Yepp Junior EF - Grijs - GMG //cdn.sportbeer.nl/upload/123/products/129782/th2/achterzitje---yepp-junior-ef---grijs---gmg[0].jpg Te koop voor 87,95. in_stock GMG Yepp Junior Easyfit achterzitje/ fietszitje zilver/ grijs/ grey, incl. voetsteun en heupgordel. Het Easyfit montagesysteem van de Yepp Junior combineert het comfort van Yepp met een zeer eenvoudig montagegemak. Geschikt voor 6 tot 9 jaar.
  Achterzitje - Yepp Junior EF - Zwart - GMG - Achterzitje - Yepp Junior EF - Zwart - GMG
  87,95
  2 - 4 Dag(en)
  Merk: GMG Categorie: Achterzitje - Yepp Junior EF - Zwart - GMG Achterzitje - Yepp Junior EF - Zwart - GMG //cdn.sportbeer.nl/upload/123/products/129784/th2/achterzitje---yepp-junior-ef---zwart---gmg[0].jpg Te koop voor 87,95. in_stock GMG Yepp Junior Easyfit achterzitje/ fietszitje zwart/ black, incl. voetsteun en heupgordel. Het Easyfit montagesysteem van de Yepp Junior combineert het comfort van Yepp met een zeer eenvoudig montagegemak.
  Qibbel v zitje basiselement - Qibbel v zitje basiselement
  51,45
  2 - 4 Dag(en)
  Merk: Qibbel Categorie: Qibbel v zitje basiselement Qibbel v zitje basiselement //cdn.sportbeer.nl/upload/123/products/129786/th2/qibbel-v-zitje-basiselement[0].jpg Te koop voor 51,45. in_stock Qibbel voorzitje basiselement (excl bevestiging set)
  Qibbel v zitje basiselement white - Qibbel v zitje basiselement white
  51,45
  2 - 4 Dag(en)
  Merk: Qibbel Categorie: Qibbel v zitje basiselement white Qibbel v zitje basiselement white //cdn.sportbeer.nl/upload/123/products/129788/th2/qibbel-v-zitje-basiselement-white[0].jpg Te koop voor 51,45. in_stock Qibbel voorzitje basiselement, White Collection
  Qibbel a zitje Junior 6+ antra/grs - Qibbel a zitje Junior 6+ antra/grs
  64,95
  2 - 4 Dag(en)
  Merk: Qibbel Categorie: Qibbel a zitje Junior 6+ antra/grs Qibbel a zitje Junior 6+ antra/grs //cdn.sportbeer.nl/upload/123/products/129790/th2/qibbel-a-zitje-junior-6-antra-grs[0].jpg Te koop voor 64,95. in_stock Qibbel Junior 6+ zitje antraciet met grijs kussentje, compleet met voetsteuntjes en gordel
  Voorzitje - Yepp Mini - Ocean - GMG - Voorzitje - Yepp Mini - Ocean - GMG
  99,95
  2 - 4 Dag(en)
  Merk: GMG Categorie: Voorzitje - Yepp Mini - Ocean - GMG Voorzitje - Yepp Mini - Ocean - GMG //cdn.sportbeer.nl/upload/123/products/129796/th2/voorzitje---yepp-mini---ocean---gmg[0].jpg Te koop voor 99,95. in_stock GMG Yepp Mini voorzitje/ fietszitje ocean inclusief bevestigingsadapter - Geschikt voor kinderen vanaf 9 maanden tot circa 3 jaar (max. 15 kg) - Standaard voorzien van een 5-punts gordel - Materiaal is schokabsorberend en waterafstotend
  Achterzitje - Yepp Junior Budget - Zwart - GMG - Achterzitje - Yepp Junior Budget - Zwart - GMG
  71,95
  2 - 4 Dag(en)
  Merk: GMG Categorie: Achterzitje - Yepp Junior Budget - Zwart - GMG Achterzitje - Yepp Junior Budget - Zwart - GMG //cdn.sportbeer.nl/upload/123/products/129798/th2/achterzitje---yepp-junior-budget---zwart---gmg[0].jpg Te koop voor 71,95. in_stock GMG Yepp Junior Budget achterzitje/ fietszitje zwart/ black, incl. voetsteunen en heupgordel. Dankzij het eenvoudige en snelle montagesysteem kan dit achterzitje in een handomdraai op vrijwel alle dragers en e-bikes worden gemonteerd.
  Qibbel a zitje dr bev Roses bl - Qibbel a zitje dr bev Roses bl
  97,15
  2 - 4 Dag(en)
  Merk: Qibbel Categorie: Qibbel a zitje dr bev Roses bl Qibbel a zitje dr bev Roses bl //cdn.sportbeer.nl/upload/123/products/129803/th2/qibbel-a-zitje-dr-bev-roses-bl[0].jpg Te koop voor 97,15. in_stock Qibbel to go achterzitje white collectie met dragerbevestiging en Styling Set Blossom Roses Blue
  Qibbel v zitje Roses bl - Qibbel v zitje Roses bl
  77,95
  2 - 4 Dag(en)
  Merk: Qibbel Categorie: Qibbel v zitje Roses bl Qibbel v zitje Roses bl //cdn.sportbeer.nl/upload/123/products/129805/th2/qibbel-v-zitje-roses-bl[0].jpg Te koop voor 77,95. in_stock Qibbel to go voorzitje white collectie met stuurpenbevestiging en Styling Set Blossom Roses Blue
  Qibbel a zitje dr bev Polka Dots zw - Qibbel a zitje dr bev Polka Dots zw
  97,15
  2 - 4 Dag(en)
  Merk: Qibbel Categorie: Qibbel a zitje dr bev Polka Dots zw Qibbel a zitje dr bev Polka Dots zw //cdn.sportbeer.nl/upload/123/products/129809/th2/qibbel-a-zitje-dr-bev-polka-dots-zw[0].jpg Te koop voor 97,15. in_stock Qibbel to go achterzitje antraciet met dragerbevestiging en Styling Set Polka Dots zwart
  Qibbel a zitje fr bev Polka Dots zw - Qibbel a zitje fr bev Polka Dots zw
  116,-
  2 - 4 Dag(en)
  Merk: Qibbel Categorie: Qibbel a zitje fr bev Polka Dots zw Qibbel a zitje fr bev Polka Dots zw //cdn.sportbeer.nl/upload/123/products/129811/th2/qibbel-a-zitje-fr-bev-polka-dots-zw[0].jpg Te koop voor 116,00. in_stock Qibbel to go achterzitje antraciet met framebevestiging en Styling Set Polka Dots zwart
  Qibbel v zitje Polka Dot zw - Qibbel v zitje Polka Dot zw
  77,95
  2 - 4 Dag(en)
  Merk: Qibbel Categorie: Qibbel v zitje Polka Dot zw Qibbel v zitje Polka Dot zw //cdn.sportbeer.nl/upload/123/products/129812/th2/qibbel-v-zitje-polka-dot-zw[0].jpg Te koop voor 77,95. in_stock Qibbel to go voorzitje antraciet met stuurpenbevestiging en styling set luxe Polka Dot Zwart
  Qibbel v zitje Polka Dot bl - Qibbel v zitje Polka Dot bl
  77,95
  2 - 4 Dag(en)
  Merk: Qibbel Categorie: Qibbel v zitje Polka Dot bl Qibbel v zitje Polka Dot bl //cdn.sportbeer.nl/upload/123/products/129814/th2/qibbel-v-zitje-polka-dot-bl[0].jpg Te koop voor 77,95. in_stock Qibbel to go voorzitje antraciet met stuurpenbevestiging en styling set luxe Polka Dot blauw
  Qibbel v zitje Polka Dot rd - Qibbel v zitje Polka Dot rd
  77,95
  2 - 4 Dag(en)
  Merk: Qibbel Categorie: Qibbel v zitje Polka Dot rd Qibbel v zitje Polka Dot rd //cdn.sportbeer.nl/upload/123/products/129816/th2/qibbel-v-zitje-polka-dot-rd[0].jpg Te koop voor 77,95. in_stock Qibbel to go voorzitje antraciet met stuurpenbevestiging en styling set luxe Polka Dot rood
  Qibbel a zitje dr bev Polka Dots bl - Qibbel a zitje dr bev Polka Dots bl
  97,15
  2 - 4 Dag(en)
  Merk: Qibbel Categorie: Qibbel a zitje dr bev Polka Dots bl Qibbel a zitje dr bev Polka Dots bl //cdn.sportbeer.nl/upload/123/products/129818/th2/qibbel-a-zitje-dr-bev-polka-dots-bl[0].jpg Te koop voor 97,15. in_stock Qibbel to go achterzitje antraciet met dragerbevestiging en Styling Set Polka Dots blauw
  Qibbel a zitje dr bev Polka Dots rd - Qibbel a zitje dr bev Polka Dots rd
  97,15
  2 - 4 Dag(en)
  Merk: Qibbel Categorie: Qibbel a zitje dr bev Polka Dots rd Qibbel a zitje dr bev Polka Dots rd //cdn.sportbeer.nl/upload/123/products/129820/th2/qibbel-a-zitje-dr-bev-polka-dots-rd[0].jpg Te koop voor 97,15. in_stock Qibbel to go achterzitje antraciet met dragerbevestiging en Styling Set Polka Dots rood
  GMG zitje Yepp Maxi - GMG zitje Yepp Maxi
  119,95
  2 - 4 Dag(en)
  Merk: GMG Categorie: GMG zitje Yepp Maxi GMG zitje Yepp Maxi //cdn.sportbeer.nl/upload/123/products/138842/th2/gmg-zitje-yepp-maxi[0].jpg Te koop voor 119,95. in_stock

  GMG Yepp Maxi Easyfit achterzitje/ fietszitje zwart/ black dezelfde kenmerken als de reeds bestaande Yepp. De Yepp Maxi Easyfit is in februari 2014 door de Consumentenbond beoordeeld met zowel het predicaat ''Beste uit de test''als ''Beste koop'' en is geschikt voor: - directe montage op de bagagedrager (mits deze voldoet aan EN 14872) en voorzien van de unieke Easyfit window of - door gebruik te maken van de nieuwe Easyfit Drager die ook voorzien is van deze window. zie GMGDY404 en DGDI46

 • -11%
  Fietskinderzitje bijoux - yepp mini bijoux - GMG - Fietskinderzitje bijoux - yepp mini bijoux - GMG
  79,95
  89.95
  Ontvang e-mail bij nieuwe voorraad
  Merk: GMG Categorie: Fietskinderzitje bijoux - yepp mini bijoux - GMG Fietskinderzitje bijoux - yepp mini bijoux - GMG //cdn.sportbeer.nl/upload/123/products/23801/th2/fietskinderzitje-bijoux---yepp-mini-bijoux---gmg[0].jpg Te koop voor 79,95. in_stock Samen veilig en comfortabel op de fiets, dat is de Yepp Mini. Het unieke zachte materiaal - bekend van de Crocs schoenen - is niet alleen heel comfortabel voor je kindje, maar ook nog eens schokabsorberend en waterafstotend wat wel zo gemakkelijk is. Een doekje over het zitje en het is weer droog en klaar voor gebruik! Geen losse kussentjes meer die kwijt raken. De 5-puntsgordel met kind veilige sluiting en de zachte schouderbandjes zorgen ervoor dat je kindje altijd goed vast zit. De voetsteunen kunnen zonder gereedschap snel in hoogte worden ingesteld en het geintegreerde slot zorgt ervoor dat de Yepp Mini bij het baasje blijft. Kinderen mogen in de Yepp Mini mee zodra ze goed zelfstandig kunnen zitten, gemiddeld is dat vanaf een maand of 9. En als je kindje 2,5 -3 jaar is of maximaal 15 kg wacht de Yepp Maxi om zorgeloos te blijven genieten van onze kinderzitjes. Om het fietsritje nog aangenamer te maken zijn er diverse leuke en handige accessoires te verkrijgen zoals een windscherm om vervelende vliegjes tegen te houden en een slaaprol voor een aangename hoofdondersteuning als alle opgedane indrukken de slaap opwekken. De Yepp Mini wordt compleet geleverd met een stuurpenadapter en kan gemonteerd worden op stalen stuurpennen van 20 tot 28 mm. Ook zijn er losse adapters beschikbaar voor de montage op een 2e fiets. Voor zgn. Ahead sturen is er een speciale Ahead adapter als accessoire beschikbaar.
 • -38%
  Achterzitje zwart - Maxi classic - Bobike - Achterzitje zwart - Maxi classic - Bobike
  52,90
  84.99
  Ontvang e-mail bij nieuwe voorraad
  Merk: Bobike Categorie: Achterzitje zwart - Maxi classic - Bobike Achterzitje zwart - Maxi classic - Bobike //cdn.sportbeer.nl/upload/123/products/28518/th2/achterzitje-zwart---maxi-classic---bobike[0].jpg Te koop voor 52,90. in_stock

  Bobike Maxi Classic achterzitje in de kleur Urban Black. Geschikt voor kinderen van 9 maanden tot 6 jaar met een gewicht van 9 tot 22 kg. Het Bobike achterzitje zwart bestaat uit een fietsstoeltje, een kussenset, een montageblok, een zadelbuisbevestigingsbeugel, twee bevestigingsknoppen, twee voetenbakken, vier montagemoeren, vier bouten, twee riempjes, 2 beschermplaten, 2 inbussleutels en een gebruiksaanwijzing. 

 • -1%
  Voorzitje - Mini Exclusive - Kaneelbruin - Bobike - Voorzitje - Mini Exclusive - Kaneelbruin - Bobike
  78,95
  79.99
  Ontvang e-mail bij nieuwe voorraad
  Merk: Bobike Categorie: Voorzitje - Mini Exclusive - Kaneelbruin - Bobike Voorzitje - Mini Exclusive - Kaneelbruin - Bobike //cdn.sportbeer.nl/upload/123/products/28540/th2/voorzitje---mini-exclusive---kaneelbruin---bobike[0].jpg Te koop voor 78,95. in_stock

  De Bobike Mini City kinderzitjes zijn geschikt voor kinderen van 9 maanden tot 3 jaar of 9 tot 15 kg. Het zitje heeft een unieke driepunts veiligheidsgordel en heeft verstelbare voetenbakjes. Het zitje is veilig voor kinderen en zeer comfortabel. Het heeft een helmuitsparing en comfortabele kleding. 

 • -21%
  Achterzitje - Maxi One - Blauw - Bobike - Achterzitje - Maxi One - Blauw - Bobike
  70,95
  89.99
  Ontvang e-mail bij nieuwe voorraad
  Merk: Bobike Categorie: Achterzitje - Maxi One - Blauw - Bobike Achterzitje - Maxi One - Blauw - Bobike //cdn.sportbeer.nl/upload/123/products/51670/th2/achterzitje---maxi-one---blauw---bobike[1].jpg Te koop voor 70,95. in_stock

  De Maxi One achterzitje is gemaakt van een harde buitenschaal die uw kind beschermt tegen klappen en stoten. De binnenkant van het achterzitje is gemaakt van waterafstotend EVA schuim. De voetsteuntjes zijn gemakkelijk en zonder gereedschap in hoogte verstelbaar. De benen en voetjes kunnen door de zijpanelen nooit bij het wiel komen. Door de 3-puntsgordel zit uw kind goed vast. Aan de achterzijde van het zitje zit een grote reflector zodat u in het donker ook goed zichtbaar bent voor andere weggebruikers. Het zitje wordt geleverd met een handige dragerbevestiging, hierna kunt u het achterzitje gemakkelijk afnemen.

   

 • Best verkocht
  -21%
  Achterzitje - Maxi One - Rood - Bobike - Achterzitje - Maxi One - Rood - Bobike
  70,95
  89.99
  Ontvang e-mail bij nieuwe voorraad
  Merk: Bobike Categorie: Achterzitje - Maxi One - Rood - Bobike Achterzitje - Maxi One - Rood - Bobike //cdn.sportbeer.nl/upload/123/products/51671/th2/achterzitje---maxi-one---rood---bobike[0].jpg Te koop voor 70,95. in_stock

  De Maxi One achterzitje is gemaakt van een harde buitenschaal die uw kind beschermt tegen klappen en stoten. De binnenkant van het achterzitje is gemaakt van waterafstotend EVA schuim. De voetsteuntjes zijn gemakkelijk en zonder gereedschap in hoogte verstelbaar. De benen en voetjes kunnen door de zijpanelen nooit bij het wiel komen. Door de 3-puntsgordel zit uw kind goed vast. Aan de achterzijde van het zitje zit een grote reflector zodat u in het donker ook goed zichtbaar bent voor andere weggebruikers. Het zitje wordt geleverd met een handige dragerbevestiging, hierna kunt u het achterzitje gemakkelijk afnemen.

 • -16%
  Voorzitje - Mini One - Blauw - Bobike - Voorzitje - Mini One - Blauw - Bobike
  58,57
  69.99
  Ontvang e-mail bij nieuwe voorraad
  Merk: Bobike Categorie: Voorzitje - Mini One - Blauw - Bobike Voorzitje - Mini One - Blauw - Bobike //cdn.sportbeer.nl/upload/123/products/51716/th2/voorzitje---mini-one---blauw---bobike[1].jpg Te koop voor 58,57. in_stock

  De Mini One voorzitje is gemaakt uit twee geïntegreerde kunststof spuitgiet delen. Een harde buitenschaal die uw kind beschermt tegen klappen en stoten, en een zachte kuip die gemaakt is van waterafstotend EVA schuim. Het zitje beschikt over een 3-puntsgordel waardoor uw kind stevig vastzit en niet veel kan bewegen tijdens het fietsen. De voetsteuntje zijn verstelbaar waardoor het zitje met uw kind meegroeid. Dit zitje is geschikt voor kinderen van 9 maanden tot 3 jaar.

 • -16%
  Voorzitje - Mini One - Rood - Bobike - Voorzitje - Mini One - Rood - Bobike
  58,57
  69.99
  Ontvang e-mail bij nieuwe voorraad
  Merk: Bobike Categorie: Voorzitje - Mini One - Rood - Bobike Voorzitje - Mini One - Rood - Bobike //cdn.sportbeer.nl/upload/123/products/51717/th2/voorzitje---mini-one---rood---bobike[1].jpg Te koop voor 58,57. in_stock

  De Mini One voorzitje is gemaakt uit twee geïntegreerde kunststof spuitgiet delen. Een harde buitenschaal die uw kind beschermt tegen klappen en stoten, en een zachte kuip die gemaakt is van waterafstotend EVA schuim. Het zitje beschikt over een 3-puntsgordel waardoor uw kind stevig vastzit en niet veel kan bewegen tijdens het fietsen. De voetsteuntje zijn verstelbaar waardoor het zitje met uw kind meegroeid. Dit zitje is geschikt voor kinderen van 9 maanden tot 3 jaar.

 • -16%
  Voorzitje - Mini One - Koper - Bobike - Voorzitje - Mini One - Koper - Bobike
  58,76
  69.99
  Ontvang e-mail bij nieuwe voorraad
  Merk: Bobike Categorie: Voorzitje - Mini One - Koper - Bobike Voorzitje - Mini One - Koper - Bobike //cdn.sportbeer.nl/upload/123/products/51718/th2/voorzitje---mini-one---koper---bobike[1].jpg Te koop voor 58,76. in_stock

  De Mini One voorzitje is gemaakt uit twee geïntegreerde kunststof spuitgiet delen. Een harde buitenschaal die uw kind beschermt tegen klappen en stoten, en een zachte kuip die gemaakt is van waterafstotend EVA schuim. Het zitje beschikt over een 3-puntsgordel waardoor uw kind stevig vastzit en niet veel kan bewegen tijdens het fietsen. De voetsteuntje zijn verstelbaar waardoor het zitje met uw kind meegroeid. Dit zitje is geschikt voor kinderen van 9 maanden tot 3 jaar.

Sportbeer.nl facebook Sportbeer.nl twitter Sportbeer.nl pinterest
keyboard_arrow_up