Kinderfietsen - Sportbeer.nl
ONZE VOORDELEN
 • Gratis Verzending
 • Gratis retourneren (NL)
 • 30 dagen bedenktijd
 • Bezorgen op afhaallocaties
 • Snelle (avond)levering
 • Bepaal uw bezorgdag
 • Vragen? 085 - 401 38 53
Sportwebwinkel Sportbeer.nl

Kinderfietsen

kinderfietsen
Kinderfietsen

Op Sportbeer.nl vindt u kinderfietsen van Golden Lion, Troy & Highlander. De kinderfietsen zijn er in allerlei soorten, maten en kleuren. Zo zijn er kinderfietsen in mooi matzwart, maar er zijn ook vrolijke omafietsen met een dierenprintje.  Er zijn fietsen voor de allerkleinsten, maar ook voor grote kinderen. Bekijk hier ons assortiment!

Filters
Merk
Categorie
Prijs
Model
Levertijd
Sale

 • -6%
  Aanhangfiets - Kazoo - Groen - 7 versnellingen - Burley - Aanhangfiets - Kazoo - Groen - 7 versnellingen - Burley
  374,95
  399.00
  1 - 3 Dag(en)
  Merk: Burley Categorie: Aanhangfiets - Kazoo - Groen - 7 versnellingen - Burley Aanhangfiets - Kazoo - Groen - 7 versnellingen - Burley //cdn.sportbeer.nl/upload/123/products/93882/th2/aanhangfiets---kazoo---groen---7-versnellingen---burley[0].jpg Te koop voor 374,95. in_stock De Burley Piccolo aanhangfiets helpt uw kind bij het leren fietsen, terwijl het veilig achter uw fiets hangt. De aanhangfiets beschikt over een 7-speed versnellingssysteem en het zadel is gemakkelijk in hoogte verstelbaar voor opgroeiende kinderen. Een spatbord en reflectors behoren tot de bijgesloten accessoires. De Piccolo biedt superieure stabiliteit door de door Burley gepatenteerde, aluminium, met kogellagers geleide koppeling in de bevestiging. Een stevige montage aan de fiets is mogelijk door middel van een meegeleverde zwarte Burley Rack bagagedrager welke de originele bagage drager geheel vervangt. Voor montage op een tweede fiets is een optioneel zwart of zilver 'Moose Rack' te verkrijgen.
 • -12%
  Loopfiets - Mykick - Rood - Burley - Loopfiets - Mykick - Rood - Burley
  113,75
  129.95
  1 - 3 Dag(en)
  Merk: Burley Categorie: Loopfiets - Mykick - Rood - Burley Loopfiets - Mykick - Rood - Burley //cdn.sportbeer.nl/upload/123/products/93884/th2/loopfiets---mykick---rood---burley[0].jpg Te koop voor 113,75. in_stock Kinderen worden zo snel groot… De Burley producten groeien met je kind mee. Als je kind te groot is geworden voor een fietskar, dan kan je overstappen op loopfietjes. Wij stellen aan u voor: de Burley MyKick. Kinderen beseffen niet dat ze nog niet alles kunnen. Ze proberen het gewoon. Dus zelfs als je peuter er nog niet aan toe is om te fietsen, kunnen ze met de MyKick op weg. Je kind zal snel leren om zijn balans te vinden op twee wielen en erop uit trekken. Het is een natuurlijk volgende stap die volgt op meerijden in de fietskarren. Met een verstelbaar zadel en stuur groeit het fietsje met je kind mee. Het is een leuke en veilige manier om de kleintjes alvast te laten kennismaken met fietsen. Draagvermogen tot 23KG. Zadelhoogte minimaal: 34,26 maximaal: 41,91cm.
 • -13%
  Loopfiets - Mykick - Groen - Burley - Loopfiets - Mykick - Groen - Burley
  113,50
  129.95
  1 - 3 Dag(en)
  Merk: Burley Categorie: Loopfiets - Mykick - Groen - Burley Loopfiets - Mykick - Groen - Burley //cdn.sportbeer.nl/upload/123/products/93886/th2/loopfiets---mykick---groen---burley[0].jpg Te koop voor 113,50. in_stock Kinderen worden zo snel groot… De Burley producten groeien met je kind mee. Als je kind te groot is geworden voor een fietskar, dan kan je overstappen op loopfietjes. Wij stellen aan u voor: de Burley MyKick. Kinderen beseffen niet dat ze nog niet alles kunnen. Ze proberen het gewoon. Dus zelfs als je peuter er nog niet aan toe is om te fietsen, kunnen ze met de MyKick op weg. Je kind zal snel leren om zijn balans te vinden op twee wielen en erop uit trekken. Het is een natuurlijk volgende stap die volgt op meerijden in de fietskarren. Met een verstelbaar zadel en stuur groeit het fietsje met je kind mee. Het is een leuke en veilige manier om de kleintjes alvast te laten kennismaken met fietsen. Draagvermogen tot 23KG. Zadelhoogte minimaal: 34,26 maximaal: 41,91cm.
 • -1%
  Loopfiets - Mykick - Roze - Burley - Loopfiets - Mykick - Roze - Burley
  128,95
  129.95
  1 - 3 Dag(en)
  Merk: Burley Categorie: Loopfiets - Mykick - Roze - Burley Loopfiets - Mykick - Roze - Burley //cdn.sportbeer.nl/upload/123/products/93888/th2/loopfiets---mykick---roze---burley[0].jpg Te koop voor 128,95. in_stock Kinderen worden zo snel groot… De Burley producten groeien met je kind mee. Als je kind te groot is geworden voor een fietskar, dan kan je overstappen op loopfietjes. Wij stellen aan u voor: de Burley MyKick. Kinderen beseffen niet dat ze nog niet alles kunnen. Ze proberen het gewoon. Dus zelfs als je peuter er nog niet aan toe is om te fietsen, kunnen ze met de MyKick op weg. Je kind zal snel leren om zijn balans te vinden op twee wielen en erop uit trekken. Het is een natuurlijk volgende stap die volgt op meerijden in de fietskarren. Met een verstelbaar zadel en stuur groeit het fietsje met je kind mee. Het is een leuke en veilige manier om de kleintjes alvast te laten kennismaken met fietsen. Draagvermogen tot 23KG. Zadelhoogte minimaal: 34,26 maximaal: 41,91cm.
 • Nieuw
  Troy Kinderfiets - Speed Turtle 16'' - Blauw - Troy Kinderfiets - Speed Turtle 16'' - Blauw
  115,-
  2 - 5 Dag(en)
  Merk: Troy Categorie: Troy Kinderfiets - Speed Turtle 16'' - Blauw Troy Kinderfiets - Speed Turtle 16'' - Blauw //cdn.sportbeer.nl/upload/123/products/157358/th2/troy-kinderfiets---speed-turtle-16---blauw[0].jpg Te koop voor 115,00. in_stock

  De Troy Speed Turtle is een stoere kinderfiets met een extra groot en stevig frame. De fiets heeft een terugtraprem achter en een V brake (16 inch) rem voor, zodat het kind altijd veilig tot stilstand kan komen. De kinderfiets is voorzien van afneembare zijwieltjes, zodat het kind altijd de gewenste stabiliteit heeft tijdens het leren fietsen. De vorlijke turtle stickers, de bel en kleurstelling maken van deze kinderfiets een fiets waar je op gezien mag worden! De speed turtle is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren!

  • Voorzien van anti-slip pedalen.
  • De kettingkast van de fiets is gesloten
  • Zowel voor als achter heeft de fiets spatborden en de fiets is voorzien van een stuurbeschermer.

   

 • Nieuw
  Troy Kinderfiets - Speed Turtle 16'' - Groen - Troy Kinderfiets - Speed Turtle 16'' - Groen
  115,-
  2 - 5 Dag(en)
  Merk: Troy Categorie: Troy Kinderfiets - Speed Turtle 16'' - Groen Troy Kinderfiets - Speed Turtle 16'' - Groen //cdn.sportbeer.nl/upload/123/products/157362/th2/troy-kinderfiets---speed-turtle-16---groen[0].jpg Te koop voor 115,00. in_stock

  De Troy Speed Turtle is een stoere kinderfiets met een extra groot en stevig frame. De fiets heeft een terugtraprem achter en een V brake (16 inch) rem voor, zodat het kind altijd veilig tot stilstand kan komen. De kinderfiets is voorzien van afneembare zijwieltjes, zodat het kind altijd de gewenste stabiliteit heeft tijdens het leren fietsen. De vorlijke turtle stickers, de bel en kleurstelling maken van deze kinderfiets een fiets waar je op gezien mag worden! De speed turtle is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren!

  • Voorzien van anti-slip pedalen.
  • De kettingkast van de fiets is gesloten
  • Zowel voor als achter heeft de fiets spatborden en de fiets is voorzien van een stuurbeschermer.

   

 • Best verkocht
  Nieuw
  Troy Kinderfiets - Police Boy 12'' - Wit/Blauw - Troy Kinderfiets - Police Boy 12'' - Wit/Blauw
  99,-
  2 - 5 Dag(en)
  Merk: Troy Categorie: Troy Kinderfiets - Police Boy 12'' - Wit/Blauw Troy Kinderfiets - Police Boy 12'' - Wit/Blauw //cdn.sportbeer.nl/upload/123/products/157366/th2/troy-kinderfiets---police-boy-12---wit-blauw[0].jpg Te koop voor 99,00. in_stock

  Elk kind houdt er van om politie te spelen! Dat kan met de Troy kinderfiets Police Boy. Met deze trendy kinderfiets verkrijgbaar in twee kleurstellingen en twee formaten vangt elk kind de boeven binnen enkele minuten! De fiets heeft de blauw/witte of wit/blauwe politiekleuren, is bedrukt met politie stickers! 

  Verder heeft deze trendy kinderfiets: 

  • Spatborden voor en achter
  • Afneembare zijwieltjes 
  • Voorzien van een bidonhouder met bidon
  • Een bel
  • Een gesloten kettingkast en een stoere stuurbeschermer
 • Best verkocht
  Nieuw
  Troy Kinderfiets - Mx Cross 16'' - Rood - Troy Kinderfiets - Mx Cross 16'' - Rood
  125,-
  2 - 5 Dag(en)
  Merk: Troy Categorie: Troy Kinderfiets - Mx Cross 16'' - Rood Troy Kinderfiets - Mx Cross 16'' - Rood //cdn.sportbeer.nl/upload/123/products/157370/th2/troy-kinderfiets---mx-cross-16---rood[0].jpg Te koop voor 125,00. in_stock

  Superstoer! dat is deze kinderfiets met de vormgeving van een echte crossmotor! De Troy kinderfiets MX Cross is verkrijgbaar in twee formaten en drie verschillende kleurstellingen. Voor de beginnende fietser is de fiets voorzien van zijwieltjes, die wanneer het tijd is eenvoudig gedemonteerd kunnen worden. De echte cross zadel, cross bumper en stoere wielen.. maken van deze fiets een echte crosser. Verder heeft deze kinderfiets:
   

  • Een stuur dat in hoogte kan worden gesteld
  • Een terugtraprem achter en V-brake rem voor voor optimale veiligheid
  • Een bel en een stoere stuurbeschermer
 • Nieuw
  Troy Kinderfiets - Mx Cross 16'' - Groen - Troy Kinderfiets - Mx Cross 16'' - Groen
  125,-
  2 - 5 Dag(en)
  Merk: Troy Categorie: Troy Kinderfiets - Mx Cross 16'' - Groen Troy Kinderfiets - Mx Cross 16'' - Groen //cdn.sportbeer.nl/upload/123/products/157374/th2/troy-kinderfiets---mx-cross-16---groen[0].jpg Te koop voor 125,00. in_stock

  Superstoer! dat is deze kinderfiets met de vormgeving van een echte crossmotor! De Troy kinderfiets MX Cross is verkrijgbaar in twee formaten en drie verschillende kleurstellingen. Voor de beginnende fietser is de fiets voorzien van zijwieltjes, die wanneer het tijd is eenvoudig gedemonteerd kunnen worden. De echte cross zadel, cross bumper en stoere wielen.. maken van deze fiets een echte crosser. Verder heeft deze kinderfiets:
   

  • Een stuur dat in hoogte kan worden gesteld
  • Een terugtraprem achter en V-brake rem voor voor optimale veiligheid
  • Een bel en een stoere stuurbeschermer
 • Nieuw
  Troy Kinderfiets - Motocross 12'' - Zwart/Geel - Troy Kinderfiets - Motocross 12'' - Zwart/Geel
  120,-
  2 - 5 Dag(en)
  Merk: Troy Categorie: Troy Kinderfiets - Motocross 12'' - Zwart/Geel Troy Kinderfiets - Motocross 12'' - Zwart/Geel //cdn.sportbeer.nl/upload/123/products/157378/th2/troy-kinderfiets---motocross-12---zwart-geel[0].jpg Te koop voor 120,00. in_stock

  Een stoere crosser voor de kleine! De kinderfiets Motocross is net een echte corssmotor! De fiets is verkrijgbaar in drie kleurstellingen en twee formaten. Dankzij de afneembare zijwieltjes stabiliteit tot dat ie zo ver is en zonder kan, de zijwieltjes zijn eenvoudig te demonteren. De verschillende spatborden, grove banden en stuurbord geven deze kinder fiets een extra stoere uitstraling! Verder is de kinderfiets voorzien van een reflector, bel en terugtraprem achter en V-brake rem voor, voor gegrandeerd veilig tot stilstand komen!

 • Nieuw
  Troy Kinderfiets - Motocross 16'' - Zwart/Groen - Troy Kinderfiets - Motocross 16'' - Zwart/Groen
  135,-
  2 - 5 Dag(en)
  Merk: Troy Categorie: Troy Kinderfiets - Motocross 16'' - Zwart/Groen Troy Kinderfiets - Motocross 16'' - Zwart/Groen //cdn.sportbeer.nl/upload/123/products/157382/th2/troy-kinderfiets---motocross-16---zwart-groen[0].jpg Te koop voor 135,00. in_stock

  Een stoere crosser voor de kleine! De kinderfiets Motocross is net een echte corssmotor! De fiets is verkrijgbaar in drie kleurstellingen en twee formaten. Dankzij de afneembare zijwieltjes stabiliteit tot dat ie zo ver is en zonder kan, de zijwieltjes zijn eenvoudig te demonteren. De verschillende spatborden, grove banden en stuurbord geven deze kinder fiets een extra stoere uitstraling! Verder is de kinderfiets voorzien van een reflector, bel en terugtraprem achter en V-brake rem voor, voor gegrandeerd veilig tot stilstand komen!

 • Nieuw
  Troy Kinderfiets - Motocross 16'' - Zwart/Oranje - Troy Kinderfiets - Motocross 16'' - Zwart/Oranje
  135,-
  2 - 5 Dag(en)
  Merk: Troy Categorie: Troy Kinderfiets - Motocross 16'' - Zwart/Oranje Troy Kinderfiets - Motocross 16'' - Zwart/Oranje //cdn.sportbeer.nl/upload/123/products/157386/th2/troy-kinderfiets---motocross-16---zwart-oranje[0].jpg Te koop voor 135,00. in_stock

  Een stoere crosser voor de kleine! De kinderfiets Motocross is net een echte corssmotor! De fiets is verkrijgbaar in drie kleurstellingen en twee formaten. Dankzij de afneembare zijwieltjes stabiliteit tot dat ie zo ver is en zonder kan, de zijwieltjes zijn eenvoudig te demonteren. De verschillende spatborden, grove banden en stuurbord geven deze kinder fiets een extra stoere uitstraling! Verder is de kinderfiets voorzien van een reflector, bel en terugtraprem achter en V-brake rem voor, voor gegrandeerd veilig tot stilstand komen!

 • Nieuw
  Troy Kinderfiets - Legacy 16'' - Zwart/Groen - Troy Kinderfiets - Legacy 16'' - Zwart/Groen
  125,-
  2 - 5 Dag(en)
  Merk: Troy Categorie: Troy Kinderfiets - Legacy 16'' - Zwart/Groen Troy Kinderfiets - Legacy 16'' - Zwart/Groen //cdn.sportbeer.nl/upload/123/products/157390/th2/troy-kinderfiets---legacy-16---zwart-groen[0].jpg Te koop voor 125,00. in_stock

  Een superstoere kinderfiets van Troy. De kinderfiets Legacy heeft een zwarte kleurstelling met supergave groene bestickering. Een stoere kinderfiets voor kids van 4 tot en met 6 jaar. De fiets heeft een terugtraprem achter en V-brake rem voor, voor optimale veiligheid. De extra grove banden zorgen voor goede grip. De zijwieltjes zijn afneembaar wanneer het kind in staat is om zelfstandig te fietsen. De spatborden voor en achter, de bel en gesloten kettingkast maken de fiets helemaal af.

 • Nieuw
  Troy Kinderfiets - Police Boy 12'' - Blauw/Wit - Troy Kinderfiets - Police Boy 12'' - Blauw/Wit
  99,-
  2 - 5 Dag(en)
  Merk: Troy Categorie: Troy Kinderfiets - Police Boy 12'' - Blauw/Wit Troy Kinderfiets - Police Boy 12'' - Blauw/Wit //cdn.sportbeer.nl/upload/123/products/157394/th2/troy-kinderfiets---police-boy-12---blauw-wit[0].jpg Te koop voor 99,00. in_stock

  Elk kind houdt er van om politie te spelen! Dat kan met de Troy kinderfiets Police Boy. Met deze trendy kinderfiets verkrijgbaar in twee kleurstellingen en twee formaten vangt elk kind de boeven binnen enkele minuten! De fiets heeft de blauw/witte of wit/blauwe politiekleuren, is bedrukt met politie stickers! 

  Verder heeft deze trendy kinderfiets: 

  • Spatborden voor en achter
  • Afneembare zijwieltjes 
  • Voorzien van een bidonhouder met bidon
  • Een bel
  • Een gesloten kettingkast en een stoere stuurbeschermer
 • Nieuw
  Troy Kinderfiets - Mx Cross 12'' - Blauw - Troy Kinderfiets - Mx Cross 12'' - Blauw
  110,-
  2 - 5 Dag(en)
  Merk: Troy Categorie: Troy Kinderfiets - Mx Cross 12'' - Blauw Troy Kinderfiets - Mx Cross 12'' - Blauw //cdn.sportbeer.nl/upload/123/products/157398/th2/troy-kinderfiets---mx-cross-12---blauw[0].jpg Te koop voor 110,00. in_stock

  Superstoer! dat is deze kinderfiets met de vormgeving van een echte crossmotor! De Troy kinderfiets MX Cross is verkrijgbaar in twee formaten en drie verschillende kleurstellingen. Voor de beginnende fietser is de fiets voorzien van zijwieltjes, die wanneer het tijd is eenvoudig gedemonteerd kunnen worden. De echte cross zadel, cross bumper en stoere wielen.. maken van deze fiets een echte crosser. Verder heeft deze kinderfiets:
   

  • Een stuur dat in hoogte kan worden gesteld
  • Een terugtraprem achter en V-brake rem voor voor optimale veiligheid
  • Een bel en een stoere stuurbeschermer
 • Nieuw
  Troy Kinderfiets - Motocross 12'' - Zwart/Blauw - Troy Kinderfiets - Motocross 12'' - Zwart/Blauw
  120,-
  2 - 5 Dag(en)
  Merk: Troy Categorie: Troy Kinderfiets - Motocross 12'' - Zwart/Blauw Troy Kinderfiets - Motocross 12'' - Zwart/Blauw //cdn.sportbeer.nl/upload/123/products/157402/th2/troy-kinderfiets---motocross-12---zwart-blauw[0].jpg Te koop voor 120,00. in_stock

  Een stoere crosser voor de kleine! De kinderfiets Motocross is net een echte corssmotor! De fiets is verkrijgbaar in drie kleurstellingen en twee formaten. Dankzij de afneembare zijwieltjes stabiliteit tot dat ie zo ver is en zonder kan, de zijwieltjes zijn eenvoudig te demonteren. De verschillende spatborden, grove banden en stuurbord geven deze kinder fiets een extra stoere uitstraling! Verder is de kinderfiets voorzien van een reflector, bel en terugtraprem achter en V-brake rem voor, voor gegrandeerd veilig tot stilstand komen!

 • Nieuw
  Troy Kinderfiets - Police Boy 16'' - Wit/Blauw - Troy Kinderfiets - Police Boy 16'' - Wit/Blauw
  115,-
  2 - 5 Dag(en)
  Merk: Troy Categorie: Troy Kinderfiets - Police Boy 16'' - Wit/Blauw Troy Kinderfiets - Police Boy 16'' - Wit/Blauw //cdn.sportbeer.nl/upload/123/products/157406/th2/troy-kinderfiets---police-boy-16---wit-blauw[0].jpg Te koop voor 115,00. in_stock

  Elk kind houdt er van om politie te spelen! Dat kan met de Troy kinderfiets Police Boy. Met deze trendy kinderfiets verkrijgbaar in twee kleurstellingen en twee formaten vangt elk kind de boeven binnen enkele minuten! De fiets heeft de blauw/witte of wit/blauwe politiekleuren, is bedrukt met politie stickers! 

  Verder heeft deze trendy kinderfiets: 

  • Spatborden voor en achter
  • Afneembare zijwieltjes 
  • Voorzien van een bidonhouder met bidon
  • Een bel
  • Een gesloten kettingkast en een stoere stuurbeschermer
 • Nieuw
  Troy Kinderfiets - Motocross 16'' - Zwart/Geel - Troy Kinderfiets - Motocross 16'' - Zwart/Geel
  135,-
  2 - 5 Dag(en)
  Merk: Troy Categorie: Troy Kinderfiets - Motocross 16'' - Zwart/Geel Troy Kinderfiets - Motocross 16'' - Zwart/Geel //cdn.sportbeer.nl/upload/123/products/157410/th2/troy-kinderfiets---motocross-16---zwart-geel[0].jpg Te koop voor 135,00. in_stock

  Een stoere crosser voor de kleine! De kinderfiets Motocross is net een echte corssmotor! De fiets is verkrijgbaar in drie kleurstellingen en twee formaten. Dankzij de afneembare zijwieltjes stabiliteit tot dat ie zo ver is en zonder kan, de zijwieltjes zijn eenvoudig te demonteren. De verschillende spatborden, grove banden en stuurbord geven deze kinder fiets een extra stoere uitstraling! Verder is de kinderfiets voorzien van een reflector, bel en terugtraprem achter en V-brake rem voor, voor gegrandeerd veilig tot stilstand komen!

 • Nieuw
  Troy Kinderfiets - Princess 16'' - Babyblauw - Troy Kinderfiets - Princess 16'' - Babyblauw
  115,-
  2 - 5 Dag(en)
  Merk: Troy Categorie: Troy Kinderfiets - Princess 16'' - Babyblauw Troy Kinderfiets - Princess 16'' - Babyblauw //cdn.sportbeer.nl/upload/123/products/157414/th2/troy-kinderfiets---princess-16---babyblauw[0].jpg Te koop voor 115,00. in_stock

  Op deze kinderfiets voelt je dochter zich een echte prinses! De troy kinderfiets princess is verkrijgbaar in een babyblauwe en mintgroene variant en is voorzien van prachtige details. Zo is de fiets voorzien van mooie prinses stickers, is het stuur en zadel in hoogte verstelbaar, heeft de fiets een voordrager en een bel! 

  De fiets is voorzien van terugtraprem achter en V-brake rem voor zodat je dochter altijd veilig tot stilstand komt. De zijwieltjes zorgen voor stabiliteit, tot dat er zelfstandig gefiets kan worden, de zijwieltjes zijn namelijk eenvoudig te demonteren. De fiets is voorzien van spatborden voor en achter, een bel en stoere stuurbeschermer!

 • Nieuw
  Troy Kinderfiets - Speed Turtle 16'' - Geel - Troy Kinderfiets - Speed Turtle 16'' - Geel
  115,-
  2 - 5 Dag(en)
  Merk: Troy Categorie: Troy Kinderfiets - Speed Turtle 16'' - Geel Troy Kinderfiets - Speed Turtle 16'' - Geel //cdn.sportbeer.nl/upload/123/products/157418/th2/troy-kinderfiets---speed-turtle-16---geel[0].jpg Te koop voor 115,00. in_stock

  De Troy Speed Turtle is een stoere kinderfiets met een extra groot en stevig frame. De fiets heeft een terugtraprem achter en een V brake (16 inch) rem voor, zodat het kind altijd veilig tot stilstand kan komen. De kinderfiets is voorzien van afneembare zijwieltjes, zodat het kind altijd de gewenste stabiliteit heeft tijdens het leren fietsen. De vorlijke turtle stickers, de bel en kleurstelling maken van deze kinderfiets een fiets waar je op gezien mag worden! De speed turtle is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren!

  • Voorzien van anti-slip pedalen.
  • De kettingkast van de fiets is gesloten
  • Zowel voor als achter heeft de fiets spatborden en de fiets is voorzien van een stuurbeschermer.

   

 • Nieuw
  Troy Kinderfiets - Mx Cross 12'' - Groen - Troy Kinderfiets - Mx Cross 12'' - Groen
  110,-
  2 - 5 Dag(en)
  Merk: Troy Categorie: Troy Kinderfiets - Mx Cross 12'' - Groen Troy Kinderfiets - Mx Cross 12'' - Groen //cdn.sportbeer.nl/upload/123/products/157422/th2/troy-kinderfiets---mx-cross-12---groen[0].jpg Te koop voor 110,00. in_stock

  Superstoer! dat is deze kinderfiets met de vormgeving van een echte crossmotor! De Troy kinderfiets MX Cross is verkrijgbaar in twee formaten en drie verschillende kleurstellingen. Voor de beginnende fietser is de fiets voorzien van zijwieltjes, die wanneer het tijd is eenvoudig gedemonteerd kunnen worden. De echte cross zadel, cross bumper en stoere wielen.. maken van deze fiets een echte crosser. Verder heeft deze kinderfiets:
   

  • Een stuur dat in hoogte kan worden gesteld
  • Een terugtraprem achter en V-brake rem voor voor optimale veiligheid
  • Een bel en een stoere stuurbeschermer
 • Nieuw
  Troy Kinderfiets - Mx Cross 12'' - Rood - Troy Kinderfiets - Mx Cross 12'' - Rood
  110,-
  2 - 5 Dag(en)
  Merk: Troy Categorie: Troy Kinderfiets - Mx Cross 12'' - Rood Troy Kinderfiets - Mx Cross 12'' - Rood //cdn.sportbeer.nl/upload/123/products/157426/th2/troy-kinderfiets---mx-cross-12---rood[0].jpg Te koop voor 110,00. in_stock

  Superstoer! dat is deze kinderfiets met de vormgeving van een echte crossmotor! De Troy kinderfiets MX Cross is verkrijgbaar in twee formaten en drie verschillende kleurstellingen. Voor de beginnende fietser is de fiets voorzien van zijwieltjes, die wanneer het tijd is eenvoudig gedemonteerd kunnen worden. De echte cross zadel, cross bumper en stoere wielen.. maken van deze fiets een echte crosser. Verder heeft deze kinderfiets:
   

  • Een stuur dat in hoogte kan worden gesteld
  • Een terugtraprem achter en V-brake rem voor voor optimale veiligheid
  • Een bel en een stoere stuurbeschermer
 • Best verkocht
  Nieuw
  Troy Kinderfiets - Motocross 12'' - Zwart/Oranje - Troy Kinderfiets - Motocross 12'' - Zwart/Oranje
  120,-
  2 - 5 Dag(en)
  Merk: Troy Categorie: Troy Kinderfiets - Motocross 12'' - Zwart/Oranje Troy Kinderfiets - Motocross 12'' - Zwart/Oranje //cdn.sportbeer.nl/upload/123/products/157430/th2/troy-kinderfiets---motocross-12---zwart-oranje[0].jpg Te koop voor 120,00. in_stock

  Een stoere crosser voor de kleine! De kinderfiets Motocross is net een echte corssmotor! De fiets is verkrijgbaar in drie kleurstellingen en twee formaten. Dankzij de afneembare zijwieltjes stabiliteit tot dat ie zo ver is en zonder kan, de zijwieltjes zijn eenvoudig te demonteren. De verschillende spatborden, grove banden en stuurbord geven deze kinder fiets een extra stoere uitstraling! Verder is de kinderfiets voorzien van een reflector, bel en terugtraprem achter en V-brake rem voor, voor gegrandeerd veilig tot stilstand komen!

 • Nieuw
  Troy Kinderfiets - Mx Cross 16'' - Blauw - Troy Kinderfiets - Mx Cross 16'' - Blauw
  125,-
  2 - 5 Dag(en)
  Merk: Troy Categorie: Troy Kinderfiets - Mx Cross 16'' - Blauw Troy Kinderfiets - Mx Cross 16'' - Blauw //cdn.sportbeer.nl/upload/123/products/157434/th2/troy-kinderfiets---mx-cross-16---blauw[0].jpg Te koop voor 125,00. in_stock

  Superstoer! dat is deze kinderfiets met de vormgeving van een echte crossmotor! De Troy kinderfiets MX Cross is verkrijgbaar in twee formaten en drie verschillende kleurstellingen. Voor de beginnende fietser is de fiets voorzien van zijwieltjes, die wanneer het tijd is eenvoudig gedemonteerd kunnen worden. De echte cross zadel, cross bumper en stoere wielen.. maken van deze fiets een echte crosser. Verder heeft deze kinderfiets:
   

  • Een stuur dat in hoogte kan worden gesteld
  • Een terugtraprem achter en V-brake rem voor voor optimale veiligheid
  • Een bel en een stoere stuurbeschermer
 • Nieuw
  Troy Kinderfiets - Motocross 16'' - Zwart/Blauw - Troy Kinderfiets - Motocross 16'' - Zwart/Blauw
  135,-
  2 - 5 Dag(en)
  Merk: Troy Categorie: Troy Kinderfiets - Motocross 16'' - Zwart/Blauw Troy Kinderfiets - Motocross 16'' - Zwart/Blauw //cdn.sportbeer.nl/upload/123/products/157438/th2/troy-kinderfiets---motocross-16---zwart-blauw[0].jpg Te koop voor 135,00. in_stock

  Een stoere crosser voor de kleine! De kinderfiets Motocross is net een echte corssmotor! De fiets is verkrijgbaar in drie kleurstellingen en twee formaten. Dankzij de afneembare zijwieltjes stabiliteit tot dat ie zo ver is en zonder kan, de zijwieltjes zijn eenvoudig te demonteren. De verschillende spatborden, grove banden en stuurbord geven deze kinder fiets een extra stoere uitstraling! Verder is de kinderfiets voorzien van een reflector, bel en terugtraprem achter en V-brake rem voor, voor gegrandeerd veilig tot stilstand komen!

 • Nieuw
  Troy Kinderfiets - Police Boy 16'' - Blauw/Wit - Troy Kinderfiets - Police Boy 16'' - Blauw/Wit
  115,-
  2 - 5 Dag(en)
  Merk: Troy Categorie: Troy Kinderfiets - Police Boy 16'' - Blauw/Wit Troy Kinderfiets - Police Boy 16'' - Blauw/Wit //cdn.sportbeer.nl/upload/123/products/157442/th2/troy-kinderfiets---police-boy-16---blauw-wit[0].jpg Te koop voor 115,00. in_stock

  Elk kind houdt er van om politie te spelen! Dat kan met de Troy kinderfiets Police Boy. Met deze trendy kinderfiets verkrijgbaar in twee kleurstellingen en twee formaten vangt elk kind de boeven binnen enkele minuten! De fiets heeft de blauw/witte of wit/blauwe politiekleuren, is bedrukt met politie stickers! 

  Verder heeft deze trendy kinderfiets: 

  • Spatborden voor en achter
  • Afneembare zijwieltjes 
  • Voorzien van een bidonhouder met bidon
  • Een bel
  • Een gesloten kettingkast en een stoere stuurbeschermer
 • Nieuw
  Troy Kinderfiets - Motocross 12'' - Zwart/Groen - Troy Kinderfiets - Motocross 12'' - Zwart/Groen
  120,-
  2 - 5 Dag(en)
  Merk: Troy Categorie: Troy Kinderfiets - Motocross 12'' - Zwart/Groen Troy Kinderfiets - Motocross 12'' - Zwart/Groen //cdn.sportbeer.nl/upload/123/products/157446/th2/troy-kinderfiets---motocross-12---zwart-groen[0].jpg Te koop voor 120,00. in_stock

  Een stoere crosser voor de kleine! De kinderfiets Motocross is net een echte corssmotor! De fiets is verkrijgbaar in drie kleurstellingen en twee formaten. Dankzij de afneembare zijwieltjes stabiliteit tot dat ie zo ver is en zonder kan, de zijwieltjes zijn eenvoudig te demonteren. De verschillende spatborden, grove banden en stuurbord geven deze kinder fiets een extra stoere uitstraling! Verder is de kinderfiets voorzien van een reflector, bel en terugtraprem achter en V-brake rem voor, voor gegrandeerd veilig tot stilstand komen!

 • Nieuw
  Troy Kinderfiets - Princess 16'' - Mintgroen - Troy Kinderfiets - Princess 16'' - Mintgroen
  115,-
  2 - 5 Dag(en)
  Merk: Troy Categorie: Troy Kinderfiets - Princess 16'' - Mintgroen Troy Kinderfiets - Princess 16'' - Mintgroen //cdn.sportbeer.nl/upload/123/products/157450/th2/troy-kinderfiets---princess-16---mintgroen[0].jpg Te koop voor 115,00. in_stock

  Op deze kinderfiets voelt je dochter zich een echte prinses! De troy kinderfiets princess is verkrijgbaar in een babyblauwe en mintgroene variant en is voorzien van prachtige details. Zo is de fiets voorzien van mooie prinses stickers, is het stuur en zadel in hoogte verstelbaar, heeft de fiets een voordrager en een bel! 

  De fiets is voorzien van terugtraprem achter en V-brake rem voor zodat je dochter altijd veilig tot stilstand komt. De zijwieltjes zorgen voor stabiliteit, tot dat er zelfstandig gefiets kan worden, de zijwieltjes zijn namelijk eenvoudig te demonteren. De fiets is voorzien van spatborden voor en achter, een bel en stoere stuurbeschermer!

 • -23%
  Aanhangfiets - Kazoo - Single Speed - Blauw - Burley - Aanhangfiets - Kazoo - Single Speed - Blauw - Burley
  276,50
  359.00
  Ontvang e-mail bij nieuwe voorraad
  Merk: Burley Categorie: Aanhangfiets - Kazoo - Single Speed - Blauw - Burley Aanhangfiets - Kazoo - Single Speed - Blauw - Burley //cdn.sportbeer.nl/upload/123/products/93880/th2/aanhangfiets---kazoo---single-speed---blauw---burley[0].jpg Te koop voor 276,50. in_stock De Kazoo single-speed aanhangfiets helpt uw kind met leren fietsen terwijl het veilig achter uw fiets hangt. Het zadel is gemakkelijk in hoogte verstelbaar voor opgroeiende kinderen en de aanhangfiets biedt superieur gebruiksgemak en stabiliteit door Burley's gepatenteerde aluminium koppeling. Een spatbord en reflectors behoren tot de bijgesloten accessoires. Een stevige montage door middel van een speciale Burley achterdrager welke de orginele drager vervangt. Voor montage op een tweede fiets is een optioneel zwart of zilver 'Moose Rack' te verkrijgen.

Heeft u vragen over welk product voor u geschikt is of welke maat u nodig heeft. Dan kunt u altijd terecht bij onze klantenservice, wij staan u graag te woord bij al uw vragen. U kan ons bereiken op werkdagen van 09:00 tot 17:30 op +31 (0) 85 401 38 53.

Sportbeer.nl facebook Sportbeer.nl twitter Sportbeer.nl pinterest
keyboard_arrow_up