9 / 10 - Bekijk reviews

Partnerprogramma


U kunt partner worden van Sportbeer.nl door heel eenvoudig een (affiliate) link op uw website of nieuwsbrief te plaatsen en stuurt bezoekers door naar onze website. Voor iedere bezoeker die een artikel bij ons besteld krijgt u een aantrekkelijke commissie.

Hoe werkt het?
Wij werken samen met affiliate marketing netwerk Daisycon. U kunt zich gratis bij hen aanmelden op www.daisycon.nl. Na het aanmelden kunt u direct in hun systeem en de links uit hun systeem halen, om zo door te linken naar Sportbeer.nl.

Aanmelden
Klik hier om u direct aan te melden voor ons programma.
Wij houden regelmatig leuke acties waardoor u (nog) meer kunt verdienen. Start nu met promoten.

Algemene informatie
Sportbeer.nl is de online sportwebwinkel voor sportkleding, onderkleding en sportbenodigheden. Het assortiment is nauwkeurig samengesteld en bestaat uit topmerken zoals Craft, Odlo, Viking, AxA, Fastrider en Shimano. Ons assortiment zal maandelijks uitgebreid worden met nieuwe producten en merken om zo aan te sluiten op de behoefte van de online winkelende sporter. Doordat Sportbeer.nl uit eigen voorraad levert, en uit de voorraad van 2 sportwinkels in Assen, kunnen bestellingen voor 16:00 besteld de volgende dag worden geleverd. Dit tijdstip zal over 2 maanden verruimd worden naar; Voor 22:00 besteld, morgen in huis.

De Trackingcode wordt geladen op de betaalpagina. Dus ook als de bestelling telefonisch wordt gedaan, gaat de klant altijd naar de betaalpagina.

Het affiliate programma van Sportbeer.nl biedt u als publisher een aantrekkelijke vergoeding. Daarnaast starten wij regelmatig acties op, waarbij een extra commissie verdiend kan worden. Meld u aan voor ons programma en wordt affiliatepartner van Sportbeer.nl!

Banners

- Banner sportbeer.nl 120x600px

- Banner sportbeer.nl 500x500px

- Banner sportbeer.nl 300x250px

- Banner sportbeer.nl 234x60px

- Banner sportbeer.nl 468x60px