9 / 10 - Bekijk reviews

Teamkleding


Ook teamkleding kunt u bij Sportbeer.nl bestellen of een offerte opvragen. Wij bieden de mogelijkheid om zowel sportkleding in uw eigen stijl te ontwerpen en te produceren als het bedrukken van sportkleding van bijvoorbeeld Craft, Forte of D&A. Voor de volgende sporten kunnen wij sportkleding "op maat" leveren;

- Fietskleding

- Hardloopkleding

- Schaatskleding

- Teamsporten zoals voetbal, handbal, basketbal etc.

- Motorcross

Custom teamkleding

 

Teamkleding

Ook voor teamkleding bent u bij Sportbeer.nl aan het juiste adres. Wij werken nauw samen met merken als Forte, Craft en D&A en kunnen u zo goed van dienst zijn op het gebied van "custom designed" teamkleding! De totale doorlooptijd bedraagt ongeveer 9 weken en bestaat uit een aantal fase's;

 

1. Inventarisatie (1-2 weken)

Samen met u gaan wij inventariseren wat voor kleding we gaan maken, welk merk het beste daarbij past en hoe we het ontwerp gaan afstemmen. Hierbij moet u denken aan de logo's en kleuren en hieruit zal een ontwerp opgeleverd worden.

2. Maken en goedkeuring van een sample (2 weken)

Wanneer het ontwerp goedgekeurd is, zal er een sample geproduceerd worden. Hierdoor worden onduidelijkheden over het eindresultaat weg genomen. Aanpassingen op deze sample zijn altijd mogelijk.

Wanneer de sample goedgekeurd is, kan er een pasronde van de kleding georganiseerd worden. Wij en de merken waar we mee samen werken beschikken over paskleding voor alle sporten. Tijdens deze pasronde zullen de maten per persoon nauwkeurig vastgelegd worden.

3. Productie van de kleding (6-8 weken)

Na goedkeuring van de sample en de eventuele pasronde, kan er een definitieve order ingegeven worden. Sportbeer.nl hanteert hierbij de regel dat 50% van het orderbedrag aanbetaald moet worden voordat de order definitief ingegeven wordt.

 

Na 6-8 weken zal de kleding klaar zijn en kunnen we deze naar één of meerdere locatie's versturen of langs brengen, afhankelijk van de afstand.

 

Bedrukking

Sportbeer.nl verzorgt ook het bedrukken van sportkleding voor particulieren, bedrijven en/of evenementen. Wij kunnen kleding bedrukken/borduren op diverse manieren.

- Enkelkleurig bedrukken

- Full-color drukken

- Zeefdrukken

- Borduren

 

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over teamkleding? Dan kunt u hieronder het contactformulier invullen. Wij zullen binnen 2 werkdagen contact met u opnemen.

Opmerkingen