9 / 10 - Bekijk reviews

Abus

Abus is de specialist in veiligheid voor onderweg. Ze maken vele modellen fietssloten en fietshelmen van kwalitatief hoogwaardige kwaliteit. Sinds 1924 maakt Abus sloten en andere beveiligingsproducten. De fietssloten va... Lees meer


Abus is de specialist in veiligheid voor onderweg. Ze maken vele modellen fietssloten en fietshelmen van kwalitatief hoogwaardige kwaliteit. Sinds 1924 maakt Abus sloten en andere beveiligingsproducten. De fietssloten van Abus staan bekend om de Duitse degelijkheid en bieden je fiets, bromfiets of motorfiets de hoogst mogelijke preventie tegen diefstal. De sloten van Abus zijn gemaakt van de beste materialen en al jaren doorontwikkeld. Daarnaast zorgen de helmen ervoor dat je ook veilig op de fiets zit tijdens jouw fietsrit. 

Een goede beveiliging is noodzakelijk om je fiets te beschermen tegen diefstal. Het is verstandig om te kiezen voor een degelijk fietsslot. Denk hierbij om jouw type fiets en hoe je de fiets wil bevestigen. Abus heeft in haar assortiment diverse type sloten; kettingsloten, vouwsloten, oprolsloten, beugelsloten en hangsloten.

De populairste types zijn de kabelsloten en de beugelsloten van Abus.