AXA - Sportbeer.nl
ONZE VOORDELEN
  • Gratis Verzending
  • Gratis retourneren (NL)
  • 30 dagen bedenktijd
  • Bezorgen op afhaallocaties
  • Snelle (avond)levering
  • Bepaal uw bezorgdag
  • Vragen? 085 - 401 38 53
Sportwebwinkel Sportbeer.nl

AXA

AXA fietssloten

Het assortiment van AXA fietssloten bestaat uit hoogwaardige fietsonderdelen. Op Sportbeer.nl bieden wij verschillende fietssloten en fietsverlichting van het merk AXA aan. Tevens bieden wij ook een aantal kettingsloten aan in frisse kleuren. De fietssloten van AXA hebben een innovatief design en zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. Zorg dat u veilig de weg op kan.

Sportbeer.nl is de online shop voor alle Axa sloten en onderdelen. Het assortiment van Axa bestaat uit verschillende type sloten: Beugelsloten, achterlichten, insteekkabels, kettingsloten, kabelsloten en fietsverlichtingsets. Al deze productcategorieën hebben een groot aanbod in producten. Axa producten zijn met elkaar te combineren, je kunt bijvoorbeeld met een axa defender slot een RLE insteekkabel gebruiken, waardoor je jouw fiets nóg beter kan beveiligen tegen diefstal. Naast de slotencollectie heeft Axa ook hoogwaardige kwaliteit fietslampen geschikt voor alle type fietsen. De fietslampen bestaan uit: Achterlichten, voorlichten en fietsverlichtingsets. Ook in de fietsverlichting is Axa al jaren een toonaangevend merk in de fietswereld. De degelijkheid, eenvoudige bediening en lange levensduur onderscheiden Axa van de rest. 

 

Fietssloten met het ART keurmerk
Een goed slot begint met een ART certificering. Stichting ART is een stichting die zich continu bezig houdt met het testen, keuren en certificeren van fietssloten. ART staat voor ANWB, RAI en Tweewieler verzekeraars. Deze partijen vertegenwoordigen samen de stichting ART. Het doel van Stichting ART is om de fietsen diefstal te reduceren en diefstalpreventie te verhogen.

 

ART slot certificering voor de verzekeraar.

Verzekeraars geven aan minimaal één ART slot op uw fiets te plaatsen/gebruiken. Per verzekeringsmaatschappij is dit weer anders opgenomen in de polis, maar enkele verzekeren de fiets pas als er minimaal een ART 2-slot gebruikt wordt om de fiets mee op slot te zetten. 

 

Verschillende ART fietssloten

Stichting ART heeft 5 verschillende rangen in fietssloten. Er zijn ART 1 fietssloten oplopend tot en met ART 5 fietssloten. Hoe hoger het getal hoe beter de sloten zijn beveiligd tegen diefstal. Alle sloten worden nauwkeurig getest door middel van de ART keuringsvoorschriften. Het komt voor dat een ART goedgekeurde stalen ketting in combinatie met een níet-ART goedgekeurd hangslot wordt toegepast. Deze combinatie is onvoldoende voor de verzekeraar en geldt niet als degelijk slot. Op de verpakking van een ART fietsslot dient altijd vermeld te zijn welke slotcombinaties er alleen mogelijk zijn, zo kan er zelf worden gecontroleerd of het slot deugt.

 

Sportbeer.nl facebook Sportbeer.nl twitter Sportbeer.nl pinterest
keyboard_arrow_up