9 / 10 - Bekijk reviews

Bell

Bell is al jaren een bekend merk op het gebied van fietshelmen. Het bedrijf ontstond in de jaren '50 in de racewereld van Californië en sindsdien is het bedrijf altijd blijven zoeken naar manieren om het onvoorstelbare mo... Lees meer


Bell is al jaren een bekend merk op het gebied van fietshelmen. Het bedrijf ontstond in de jaren '50 in de racewereld van Californië en sindsdien is het bedrijf altijd blijven zoeken naar manieren om het onvoorstelbare mogelijk te maken. Bell werkt samen met professionele sporters om de producten zo goed mogelijk te optimaliseren. Dankzij de inbreng en hoge eisen van deze sporters creëert Bell fietshelmen met steeds weer meer comfort en kwaliteit. De Bell fietshelmen zijn van licht gewicht, perfecte ventilatie en hebben een zeer nauwkeurige pasvorm.

Bell fietshelmen worden door en door getest door professionele sporters die dagelijks een helm gebruiken. De slimme en handige technologieën die in de helmen van Bell zijn verwerkt maken het prettig en bovendien veilig om een helm te dragen. De Bell fietshelmen hebben allemaal een verstelsysteem en zijn voorzien van microshell bescherming, waardoor je niet voelt dat de helm gedragen wordt op het hoofd. Een Bell fietshelm is verkrijgbaar voor iedere type sporter, de geoefende recreant en de toerrijders, maar ook niet te vergeten wedstrijdrijders.