Bobike - Sportbeer.nl
ONZE VOORDELEN
  • Gratis Verzending
  • Gratis retourneren (NL)
  • 30 dagen bedenktijd
  • Bezorgen op afhaallocaties
  • Snelle (avond)levering
  • Bepaal uw bezorgdag
  • Vragen? 085 - 401 38 53
Sportwebwinkel Sportbeer.nl

Bobike

Bent u opzoek naar een degelijk en zeer betrouwbare kinderzitje voor uw zoon of dochter? Bobike biedt deze kinderzitjes aan. Al jaren lang is Bobike een toonaangevend merk op het gebied van fietskinderzitjes. Bobike heeft voorzitjes en achterzitjes. De voorzitjes, bijvoorbeeld de Bobike Mini One Voorzitje Wit, zijn gemakkelijk te bevestigen aan het stuur. De achterzitjes, bijvoorbeeld de Bobike Maxi One Zwart, zijn gemakkelijk te monteren en te bevestigen aan uw bagagedrager. Daarnaast zijn er losse onderdelen te koop zoals een bijpassend windschermen of kussenset voor de verschillende type zitjes. Het merk Bobike onderscheidt zich door het gebruik maken van kindvriendelijk materialen en eenvoudige bevestigingen voor op de fiets.

Wat Bobike uniek maakt is de veiligheid en de kwaliteit. Het belangrijkste van een fietszitje is dat uw kind veilig vervoerd wordt. De fietszitjes van Bobike zijn voorzien van een 3-puntsgordel die in lengte verstelbaar is en een veiligheidssluiting heeft. Hierdoor zit uw kind altijd goed vast in het stoeltje. De zitjes zijn zo ontworpen dat het kind comfortabel en in een goede houding in het stoeltje zit. De Bobike kinderzitjes zijn voor kinderen vanaf negen maanden. Het ligt aan het model tot welke maximale leeftijd het zitje geschikt is. Dit kan variëren van maximaal 3, 6 of 10 jaar.

 

Het assortiment van Bobike bestaat uit verschillende type stoeltjes en accessoires. Zo zijn de Junior fietsstoeltjes, de Maxi Exclusive kinderzitjes, de Duo Maxi Exclusive, de Maxi Classic, de Mini Exclusive en de Mini Classic in verschillende kleuren en maten leverbaar. Naast de verschillende voor- en achterzitjes zijn er ook nog vervangende kussens en hoofdsteunen voor extra comfort. Maak uw kinderzitje compleet met een windscherm. Dit windscherm zorgt er voor dat uw kind niks in het gezicht krijgt en beschermd is tegen de wind. 

Bij Sportbeer.nl is het complete assortiment van Bobike leverbaar!

 

"Fietsstoeltjes van Bobike als beste uit de test van de consumentenbond"

Sportbeer.nl facebook Sportbeer.nl twitter Sportbeer.nl pinterest
keyboard_arrow_up