Brooks - Sportbeer.nl
ONZE VOORDELEN
  • Gratis Verzending
  • Gratis retourneren (NL)
  • 30 dagen bedenktijd
  • Bezorgen op afhaallocaties
  • Snelle (avond)levering
  • Bepaal uw bezorgdag
  • Vragen? 085 - 401 38 53
Sportwebwinkel Sportbeer.nl

Brooks

brooks
Brooks

Brooks England, een klassiek merk dat al sinds 1866 zadels produceert. Het klassieke merk Brooks maakt vandaag de dag nog steeds luxe dames- en herenzadels, zadeltassen, fietstassen en moderne hoogwaardige kwaliteit shoppertassen. Brooks England staat voor kwaliteit, degelijkheid maar is ook stijlvol. De luxe afwerking van de materialen zorgt ervoor dat de producten van Brooks Engeland een lange levensduur hebben. Alle Brooks producten zijn hier op Sportbeer te bestellen zonder verzendkosten.

Schoudertassen
Brooks England heeft een ruime aanbod van elegante schoudertassen met een hedendaagse stijl. De schoudertassen van Brooks Engeland zijn aantrekkelijk, van goede formaat en makkelijk mee te nemen. De schoudertassen zijn speciaal ontworpen voor fietsers waardoor u een comfortabele rit zal hebben waarbij een tas makkelijk is mee te nemen. 

Fietsgereedschap
De onderhouds- en verzorgingsproducten zijn ontworpen om het Brooks Engeland kwaliteit te behouden. 

Rugtassen
Brooks England biedt een ruim assortiment van elegante, praktische en robuuste rugzakken aan. De rugzakken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, stijlen en maten. De collectie van Brooks England bevat leer details en verschillende textiel keuzes, die eigentijds design met een klassieke twist aanbiedt.

Fietstassen
Sinds enkele jaren produceert Brooks England fietstassen. De fietstassen van Brooks zijn mooi gevormde tassen die handig en eenvoudig te gebruiken zijn op alle type fietsen. De tassen zijn leverbaar in verschillende kleuren: asfalt en mos. De ruime fietstassen van Brooks zorgen ervoor dat je eenvoudig je spullen mee kunt vervoeren zonder enige moeite!

Regencape
Het John Boultbee label markeert een nieuw hoofdstuk in de geschiedenis van Brooks England. Via dit label wordt fietsmateriaal en kleding aangedboden voor elk type weer.

Fietszadels
De fietszadels van Brooks zijn leverbaar in diverse kleuren, maten en types. Je hebt Brooks fietszadels die gemaakt zijn voor vrouwen óf mannen, maar ze zijn er ook unisex. Daarnaast hebben de zadels diverse eigenschappen. Brooks zadels zijn geschikt voor ATB, trekking, touring en race. De verschillende kleuren en afmetingen zorgen ervoor dat er voor jou altijd wel een geschikte Brooks zadel te vinden is.


Fietshelmen
Jaren van onderzoek en ontwikkelingen hebben geleid tot een uniek assortiment fietshelmen voor de moderne fietser. Fietshelmen van Brooks England zijn van lichtgewicht, stijlvol en bieden de grootste veiligheid door middel van het design en de geteste materialen die in de fietshelmen zijn verwerkt.

Handvatten
Brooks handvaten zijn handvaten van kwaliteit. Een aanwinst voor iedere soort fiets. De handvaten zijn uiteraard gemaakt van natuurlijk leer. Net zoals bij de Brooks zadels. De Brooks handvaten zijn gemaakt uit losse leren ringen, deze ringen worden gesneden uit het leer wat over is gebleven van de zadels. De losse ringen worden bij elkaar gehouden door 3 spaken die hortizontaal door de ringen een lopen en aan de binnenkant van het handvat vastzitten met een kleine bout. 

Zadeltassen
De zadeltassen van Brooks zijn naast een stijlvolle accessoire ook een handig middel om te gebruiken. De zadeltassen van Brooks zijn geschikt om een kleine accessoire in mee te nemen, zodat je handen vrij zijn voor het stuur.  Het assortiment bestaat uit de bekende Challange en D-Shaped modellen die geschikt zijn voor alle fietsen.Stuurlinten
Brooks stuurlint is gemaakt van het beste natuurlijke leer. In verschillende kleuren, maten, soorten beschikbaar. De stuurlinten zijn makkelijk te monteren. Heeft u een racefiets? Geen probleem, ondanks de dikte van het stuurint is het geen probleem om het stuurlint op een racefiets te palatsen.

Sportbeer.nl facebook Sportbeer.nl twitter Sportbeer.nl pinterest
keyboard_arrow_up