Cadomotus - Sportbeer.nl

Cadomotus

cadomotus
Cadomotus

Cadomotus is een bekend merk zowel in de schaatswereld als skeelerwereld. De tassen van Cadomotus zijn dan ook gemaakt op basis van gemak, functionaliteit en comfort. Deze schaatstassen zijn voorzien van grote schuimpads op de rug die een zware tas comfortabel maken op jouw rug. De tassen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Bekijk de tassen hier op Sportbeer.nl.

Filters
Categorie
Prijs
Levertijd
Model
Sale

Cadomotus tassen

Cadomotus heeft twee verschillende soorten tassen. De Cadomotus Airflow is een zeer functionele schaatstas. De tas beschikt over een grote bagageruimte en is ventilerend. Ook is er een vak speciaal voor een helm. Deze tas is verkrijgbaar in de kleuren: zwart, blauw en rood.


De andere tas van Cadomotus is helemaal waterdicht. Deze tas heeft een vak voor natte spullen, om het te kunnen scheiden van de droge kleding. Dit vak kunt u aan de voorkant openzetten voor ventilatie. Ook heeft deze tas kleine pockets in de tas, om uw mobiel en portemonnee droog te houden. Deze waterdichte tas van Cadomotus is verkrijgbaar in de kleuren rood en blauw. 

Sportbeer.nl facebook Sportbeer.nl twitter Sportbeer.nl pinterest
keyboard_arrow_up