9 / 10 - Bekijk reviews

Maplez

Maplez is een gevestigde naam in de schaatswereld. Verschillende internationale schaatstoppers rijden op Maplez schaatsen. Het assortiment bestaat uit hoogwaardige kwaliteit schaatsijzers en thermoplastische sc... Lees meer


Maplez is een gevestigde naam in de schaatswereld. Verschillende internationale schaatstoppers rijden op Maplez schaatsen. Het assortiment bestaat uit hoogwaardige kwaliteit schaatsijzers en thermoplastische schaatsschoenen die voor elke geoefende recreant tot wedstrijdrijder geschikt zijn. Daarnaast heeft Maplez handige accessoires die ervoor zorgen dat het schaatsen nog leuker wordt.

Maple skatez, het bedrijf wat zich in Oosternijkerk heeft gevestigd,  is een niet te missen merk in de schaatswereld. Maplez richt zich niet alleen op binnenbaanschaatsen maar ook op de shorttrack en skeelerwereld. Ook in deze takken van sport is Maplez een belangrijk merk dat door vele binnen- en buitenlandse toppers wordt gedragen. In de schaatssport is het merk vooral bekend geworden om de goede kwaliteit ijzer die het bedrijf levert. De Twin Laser, Comet laser en Flex ijzers zijn schaats-onderstellen waar het hoogste niveau van de wereld op schaatst.