Mio Fietsnavigatie - Sportbeer.nl
ONZE VOORDELEN
  • Gratis Verzending
  • Gratis retourneren (NL)
  • 30 dagen bedenktijd
  • Bezorgen op afhaallocaties
  • Snelle (avond)levering
  • Bepaal uw bezorgdag
  • Vragen? 085 - 401 38 53
Sportwebwinkel Sportbeer.nl

Mio Fietsnavigatie

Met een fietsnavigatie van Mio raak je de weg niet kwijt en arriveer je ontspannen op je plaats van bestemming. De fietsnavigatie van Mio staat bekend om zijn gebruiks-vriendelijkheid en fantastische kaartweergave. Mio biedt voor zowel de sportieve fietser als de recreatieve fietser navigaties aan. Mio's die eindigen op HC zijn voorzien van een Hartslagband en Cadanssensor

Je bent op vakantie in een onbekende plaats en je wilt graag een mooie route fietsen, waar te beginnen? Met behulp van Mio fietsnavigaties beschik je over alle fietspaden en autowegen van West-Europa (Andorra, Oostenrijk, België, Denemarken, Finland, Frankrijk, Duitsland, Gibraltar, Groot-brittannie, Ierland, Italië, Liechtenstein, Luxemburg, Monaco, Noorwegen, Nederland, Portugal, San Marino, Spanje, Zweden, Zwitserland en Vaticaanstad) is het onmogelijk om nog weer te verdwalen. 

 

Wat houdt HC in?
Een Mio die eindigt op HC betekent dat deze zijn voorzien van een Hartslagband en Cadanssensor. Deze twee accessoires maken het fietsen met de Mio nog geavanceerder. Zo kun je dus je hartslag in de gaten houden op het scherm en jezelf bekijken wanneer je op je max zit. De Cadanssensor houdt de trapfrequentie nauwkeurig bij en geeft je de mogelijkheid het aantal omwentelingen per minuut af te lezen op de Mio. De nieuwe Mio's beschikken over een trainingsprogramma-functie waarmee jij kan trainen als een prof en heel nauwkeurig de standen bij kan houden, tijdens het fietsen maar ook daarna.

 

De nieuwe Mio's 310, 315 en 315HC
De nieuwe Mio modellen zijn ontworpen met behulp van gebruikerservaringen van heel West-Europa en nieuwe technologieën van Mio zelf. Ze zijn inmiddels tot een vierde generatie Mio fietsnavigatie toestellen gekomen. De Mio's zijn voorzien van de nieuwe software en is er een nieuwe glastype gebruikt: Anti glare Screen.  Dit scherm zorgt ervoor dat je tijdens felle zon het scherm nog gewoon kunt aflezen. Alle nieuwe Mio's zijn uitgerust met de 'Surprise Me'-functie waar je alleen de duur van de rit, de afstand en de plaats hoeft in te vullen om vervolgens de Mio je de route uit te laten stippelen.

 

Sportbeer.nl facebook Sportbeer.nl twitter Sportbeer.nl pinterest
keyboard_arrow_up