Nijdam - Nijdam Specialist
ONZE VOORDELEN
 • Gratis Verzending
 • Gratis retourneren (NL)
 • 30 dagen bedenktijd
 • Bezorgen op afhaallocaties
 • Snelle (avond)levering
 • Bepaal uw bezorgdag
 • Vragen? 085 - 401 38 53
Sportwebwinkel Sportbeer.nl

Nijdam

Nijdam. Een oer-Hollands schaatsmerk dat zich richt op de Combi-noren en IJshockey schaatsen. Het brede assortiment van de Nijdam schaatsen zorgt ervoor dat elke recreant, ongeacht de leeftijd, een juiste paar schaatsen kan vinden. Wanneer je op zoek bent naar verstelbare schaatsen voor de kleinste kinderen of voor jezelf om op natuurijs of kunstijsbanen te schaatsen, dan heeft Sportbeer.nl dé schaatsen voor jou.

Nijdam schaatsen bij Sportbeer.nl 
Sportbeer.nl heeft een ruim assortiment met verschillende soorten schaatsen. Ijshockeyschaatsen, kunstschaatsen, combinoren en glij-ijzers behoren daartoe. Wat mooi is aan Nijdam schaatsen, is dat de schaatsen bijna allemaal verstelbaar zijn. De schaatsen hebben een maatboog van maar liefst 3 of 4 maten, wat prettig is voor groeiende kindervoeten, zodat je niet elk jaar weer nieuwe schaatsen hoeft te kopen. De schaatsen van Nijdam hebben verschillende kleuren, voor zowel jongens als meisjes. Om Nijdam schaatsen langer scherp te houden, levert het merk ook schaatsbeschermers. Deze beschermers zijn geschikt voor zowel ijshockeyschaatsen en kunstschaatsen en passen altijd.

Best beoordeeld
Door onze klanten
  Best verkocht
  In afgelopen 48 uur
   Voor Jongens & Meisjes
   Skate inline - blauw wit - verstelbaar - 52SA - Nijdam - Maat 38-41

   3-delige schalen PP-schoen verstelbaar in 4 maten d.m.v. drukknop aan hiel, 2 x 2-delige snelsluiting met slot, bevestigd d.m.v. klinknagel, stevige, uitneembare bin..

   > Bekijk meer Verstelbare Skeelers
   In alle kleuren en maten
   Longboard - Smaragd/Wit/Zwart- Pintail - Nijdam - 39 inch

   Een pintail longboard is een classic all-round longboard, met een vlakke bovenzijde, dat vaak een wat smaller board en daarmee enorm geschikt is om te cruisen, allee..

   > Bekijk meer Nijdam Longboards
   Sportbeer.nl facebook Sportbeer.nl twitter Sportbeer.nl pinterest
   keyboard_arrow_up