Powerslide - Sportbeer.nl
ONZE VOORDELEN
  • Gratis Verzending
  • Gratis retourneren (NL)
  • 30 dagen bedenktijd
  • Bezorgen op afhaallocaties
  • Snelle (avond)levering
  • Bepaal uw bezorgdag
  • Vragen? 085 - 401 38 53
Sportwebwinkel Sportbeer.nl

Powerslide

Powerslide skeelers worden gemaakt in Duitsland. Powerslide staat al jarenlang bekend als één van de betere skeelermerken van Europa. Powerslide ontwerpt en creëert degelijke skeelers voor alle type skeeleraars. Voor de kleintjes zijn er verstelbare skates en skeelers, voor de recreanten zijn er degelijke skeelers en skates voor betaalbare prijs én met Duitse degelijkheid en voor de wedstrijdrijders zijn er topskeelers gemaakt van de beste materialen om wedstrijden mee te kunnen winnen. 

Skates Powerslide

Het merk Powerslide richt zich op verschillende doelgroepen. Voor de kinderen zijn er verstelbare skeelers en skates die eenvoudig door de kinderen zelf zijn aan te doen. Kinderskates en skeelers zijn leverbaar met veters en clipsluitingen om het gemak te verhogen. Voor de recreant en geoefende skeeleraar heeft Powerslide verschillende modellen die u zullen aanspreken, waaronder de Powerslide R2 en de Powerslide R4.. Voor de echte trainingsbeesten die het maximale uit zichzelf willen halen bij iedere training en wedstrijd heeft Powerslide ook skeelers. De Powerslide Triple X en de Powerslide Double X zijn de top skeelers van het merk Powerslide, deze skeelers worden onder andere gedragen bij wedstrijdrijders op landelijk niveau. 

 

Powerslide skeeler wielen

Powerslide maakt gebruik van verschillende onderstellen. Tegenwoordig zijn de meeste skeelers uitgerust met 4 x 100mm of 110mm wielen. 110mm wielen zijn de grootste wielen verkrijgbaar op de markt en het voordeel hiervan is, is dat ze groter zijn dan de standaard wielen waardoor de wielen makkelijker rollen. De 100mm wielen van Powerslide die onder andere in de Powerslide R2 en de Powerslide R4 worden gebruikt zijn de meest gebruikte wielen voor recreanten. Niet alle wielmaten passen in skeelerframes, vaak staat op het frame aangegeven voor welke maat wielen het frame geschikt is.

 

Matter skeeler wielen

Matter skeeler wielen is onderdeel van het merk Powerslide. De Matter wielen zijn wereldwijd bekend bij vele internationale toppers. De skeelerwielen van Matter kenmerken zich door vaak opvallende kleuren en specifieke eigenschappen. Elk type wiel is voorzien van verschillende materialen waardoor je met sommige wielen uitstekend in de regen kunt rijden en met andere wielen weer uitstekend op een droge asfaltbaan kunt skeeleren. De wielen zijn verschillen van elkaar in grootte en hardheid. Zo zijn de G13 110mm F2 wielen groter en zachter dan de Mi 3 90mm F0.Sportbeer.nl heeft een groot aanbod in Matter skeelerwielen.

 

Powerslide skeeler bescherming

Skeelerbescherming is één van de meest onderschatte kledingstukken bij skeeleraars. Met het dragen van skeelerbescherming vang je tijdens een val alle klappen op met de bescherming, waardoor de kans op letsel stukken kleiner is. Powerslide levert degelijke en goed geteste skeelerbescherming voor verschillende type skeeleraars zoals de Powerslide Phuzion man 3-pack.

Sportbeer.nl facebook Sportbeer.nl twitter Sportbeer.nl pinterest
keyboard_arrow_up