YEPP Fietszitjes - Sportbeer.nl
ONZE VOORDELEN
 • Gratis Verzending
 • Gratis retourneren (NL)
 • 30 dagen bedenktijd
 • Bezorgen op afhaallocaties
 • Snelle (avond)levering
 • Bepaal uw bezorgdag
 • Vragen? 085 - 401 38 53
Sportwebwinkel Sportbeer.nl

YEPP Fietszitjes

GMG Yepp fietszitjes is precies wat u zoekt voor uw kind! Met een GMG fietszitje brengt u uw kinderen gemakkelijk en veilig naar school, naar de opvang of gaat u boodschappen doen op de fiets. De GMG fietszitjes zijn verkrijgbaar in meerdere modellen en kleuren. De fietszitjes van GMG zijn zeer veilig en worden gemaakt van comfortabel kunstof. De kinderzitjes van GMG zijn door de consumentenbond uitgeroepen tot de beste keus en beste koop!

Filters
Categorie
Prijs
Model
Levertijd
Sale

 • -11%
  Kinderzitje fiets - yepp mini pink - GMG - Kinderzitje fiets - yepp mini pink - GMG
  79,95
  89.95
  1 - 3 Dag(en)
  Merk: GMG Categorie: Kinderzitje fiets - yepp mini pink - GMG Kinderzitje fiets - yepp mini pink - GMG //cdn.sportbeer.nl/upload/123/products/23810/th2/kinderzitje-fiets---yepp-mini-pink---gmg[0].jpg Te koop voor 79,95. in_stock Samen veilig en comfortabel op de fiets, dat is de Yepp Mini. Het unieke zachte materiaal - bekend van de Crocs schoenen - is niet alleen heel comfortabel voor je kindje, maar ook nog eens schokabsorberend en waterafstotend wat wel zo gemakkelijk is. Een doekje over het zitje en het is weer droog en klaar voor gebruik! Geen losse kussentjes meer die kwijt raken. De 5-puntsgordel met kind veilige sluiting en de zachte schouderbandjes zorgen ervoor dat je kindje altijd goed vast zit. De voetsteunen kunnen zonder gereedschap snel in hoogte worden ingesteld en het geintegreerde slot zorgt ervoor dat de Yepp Mini bij het baasje blijft. Kinderen mogen in de Yepp Mini mee zodra ze goed zelfstandig kunnen zitten, gemiddeld is dat vanaf een maand of 9. En als je kindje 2,5 -3 jaar is of maximaal 15 kg wacht de Yepp Maxi om zorgeloos te blijven genieten van onze kinderzitjes. Om het fietsritje nog aangenamer te maken zijn er diverse leuke en handige accessoires te verkrijgen zoals een windscherm om vervelende vliegjes tegen te houden en een slaaprol voor een aangename hoofdondersteuning als alle opgedane indrukken de slaap opwekken. De Yepp Mini wordt compleet geleverd met een stuurpenadapter en kan gemonteerd worden op stalen stuurpennen van 20 tot 28 mm. Ook zijn er losse adapters beschikbaar voor de montage op een 2e fiets. Voor zgn. Ahead sturen is er een speciale Ahead adapter als accessoire beschikbaar.
 • -11%
  Kinderzitje fiets wit - yepp mini white - GMG - Kinderzitje fiets wit - yepp mini white - GMG
  79,95
  89.95
  1 - 3 Dag(en)
  Merk: GMG Categorie: Kinderzitje fiets wit - yepp mini white - GMG Kinderzitje fiets wit - yepp mini white - GMG //cdn.sportbeer.nl/upload/123/products/23811/th2/kinderzitje-fiets-wit---yepp-mini-white---gmg[0].jpg Te koop voor 79,95. in_stock Samen veilig en comfortabel op de fiets, dat is de Yepp Mini. Het unieke zachte materiaal - bekend van de Crocs schoenen - is niet alleen heel comfortabel voor je kindje, maar ook nog eens schokabsorberend en waterafstotend wat wel zo gemakkelijk is. Een doekje over het zitje en het is weer droog en klaar voor gebruik! Geen losse kussentjes meer die kwijt raken. De 5-puntsgordel met kind veilige sluiting en de zachte schouderbandjes zorgen ervoor dat je kindje altijd goed vast zit. De voetsteunen kunnen zonder gereedschap snel in hoogte worden ingesteld en het geintegreerde slot zorgt ervoor dat de Yepp Mini bij het baasje blijft. Kinderen mogen in de Yepp Mini mee zodra ze goed zelfstandig kunnen zitten, gemiddeld is dat vanaf een maand of 9. En als je kindje 2,5 -3 jaar is of maximaal 15 kg wacht de Yepp Maxi om zorgeloos te blijven genieten van onze kinderzitjes. Om het fietsritje nog aangenamer te maken zijn er diverse leuke en handige accessoires te verkrijgen zoals een windscherm om vervelende vliegjes tegen te houden en een slaaprol voor een aangename hoofdondersteuning als alle opgedane indrukken de slaap opwekken. De Yepp Mini wordt compleet geleverd met een stuurpenadapter en kan gemonteerd worden op stalen stuurpennen van 20 tot 28 mm. Ook zijn er losse adapters beschikbaar voor de montage op een 2e fiets. Voor zgn. Ahead sturen is er een speciale Ahead adapter als accessoire beschikbaar.
 • -11%
  Fietskinderzitje zwart - yepp mini black - GMG - Fietskinderzitje zwart - yepp mini black - GMG
  79,95
  89.95
  1 - 3 Dag(en)
  Merk: GMG Categorie: Fietskinderzitje zwart - yepp mini black - GMG Fietskinderzitje zwart - yepp mini black - GMG //cdn.sportbeer.nl/upload/123/products/23813/th2/fietskinderzitje-zwart---yepp-mini-black---gmg[0].jpg Te koop voor 79,95. in_stock Veilig op pad met je kleine dankzij de Yepp Mini van GMG. Dit lichtgewicht voorzitje heeft een vergrote instap en ruime afmetingen waardoor je kindje er gemakkelijk ingezet en uitgehaald kan worden en zo heb je bovendien langer plezier hebt van je GMG fietsstoeltje. De Yepp Mini heeft op de juiste hoogte verstelbare voetsteunen met integrale voetbescherming en is uitgerust met een 5-punt gordel met schouderbescherming. Je kind zit goed vast in het kinderzitje en zal geen last hebben van de gordel. Dit lichtgewicht zitje is gemaakt van een innovatief schokabsoberend materiaal met gesloten celstructuur, waar (regen)water niet indringt, antibacterieel is en gemakkelijk te reinigen is. De stuurpenadapter met windscherm-bevestiging zorgt ervoor dat het zitje op bijna elke fiets past. En met een extra adapter kun je het fietsstoeltje snel overzetten naar een andere fiets. Overigens is het fietsstoeltje voorzien van een anti-diefstalslot. Dit fietsstoeltje zwart van kleur en is geschikt voor kinderen vanaf 9 maanden t/m +/- 3 jaar (15 kg).
 • -11%
  Kinderzitje fiets blauw - yepp mini blue - GMG - Kinderzitje fiets blauw - yepp mini blue - GMG
  79,95
  89.95
  1 - 3 Dag(en)
  Merk: GMG Categorie: Kinderzitje fiets blauw - yepp mini blue - GMG Kinderzitje fiets blauw - yepp mini blue - GMG //cdn.sportbeer.nl/upload/123/products/23814/th2/kinderzitje-fiets-blauw---yepp-mini-blue---gmg[0].jpg Te koop voor 79,95. in_stock Veilig op pad met je kleine dankzij de Yepp Mini van GMG. Dit lichtgewicht voorzitje heeft een vergrote instap en ruime afmetingen waardoor je kindje er gemakkelijk ingezet en uitgehaald kan worden en zo heb je bovendien langer plezier hebt van je GMG fietsstoeltje. De Yepp Mini heeft op de juiste hoogte verstelbare voetsteunen met integrale voetbescherming en is uitgerust met een 5-punt gordel met schouderbescherming. Je kind zit goed vast in het kinderzitje en zal geen last hebben van de gordel. Dit lichtgewicht zitje is gemaakt van een innovatief schokabsoberend materiaal met gesloten celstructuur, waar (regen)water niet indringt, antibacterieel is en gemakkelijk te reinigen is. De stuurpenadapter met windscherm-bevestiging zorgt ervoor dat het zitje op bijna elke fiets past. En met een extra adapter kun je het fietsstoeltje snel overzetten naar een andere fiets. Overigens is het fietsstoeltje voorzien van een anti-diefstalslot. Dit fietsstoeltje zwart van kleur en is geschikt voor kinderen vanaf 9 maanden t/m +/- 3 jaar (15 kg).
 • -11%
  Kinderzitje fiets paars - yepp mini purple - GMG - Kinderzitje fiets paars - yepp mini purple - GMG
  79,95
  89.95
  1 - 3 Dag(en)
  Merk: GMG Categorie: Kinderzitje fiets paars - yepp mini purple - GMG Kinderzitje fiets paars - yepp mini purple - GMG //cdn.sportbeer.nl/upload/123/products/23817/th2/kinderzitje-fiets-paars---yepp-mini-purple---gmg[0].jpg Te koop voor 79,95. in_stock Veilig op pad met je kleine dankzij de Yepp Mini van GMG. Dit lichtgewicht voorzitje heeft een vergrote instap en ruime afmetingen waardoor je kindje er gemakkelijk ingezet en uitgehaald kan worden en zo heb je bovendien langer plezier hebt van je GMG fietsstoeltje. De Yepp Mini heeft op de juiste hoogte verstelbare voetsteunen met integrale voetbescherming en is uitgerust met een 5-punt gordel met schouderbescherming. Je kind zit goed vast in het kinderzitje en zal geen last hebben van de gordel. Dit lichtgewicht zitje is gemaakt van een innovatief schokabsoberend materiaal met gesloten celstructuur, waar (regen)water niet indringt, antibacterieel is en gemakkelijk te reinigen is. De stuurpenadapter met windscherm-bevestiging zorgt ervoor dat het zitje op bijna elke fiets past. En met een extra adapter kun je het fietsstoeltje snel overzetten naar een andere fiets. Overigens is het fietsstoeltje voorzien van een anti-diefstalslot. Dit fietsstoeltje lime van kleur en is geschikt voor kinderen vanaf 9 maanden t/m +/- 3 jaar (15 kg).
 • -17%
  Vouwmand bruin - Yepp cargo box - GMG - Vouwmand bruin - Yepp cargo box - GMG
  49,95
  59.95
  1 - 3 Dag(en)
  Merk: GMG Categorie: Vouwmand bruin - Yepp cargo box - GMG Vouwmand bruin - Yepp cargo box - GMG //cdn.sportbeer.nl/upload/123/products/29417/th2/vouwmand-bruin---yepp-cargo-box---gmg[0].jpg Te koop voor 49,95. in_stock

  YEPP CARGO Feltkorb "Boxx" hard plastic, Max. Laadvermogen: 32 liter, maten: 40 x 35 x 23cm, afneembare vouwmand voor montage op de Universele Transportwagen Voor of de Yeppen Cargo Carrier.

 • -17%
  Vouwmand denim - Yepp cargo flexx - GMG - Vouwmand denim - Yepp cargo flexx - GMG
  49,95
  59.95
  1 - 3 Dag(en)
  Merk: GMG Categorie: Vouwmand denim - Yepp cargo flexx - GMG Vouwmand denim - Yepp cargo flexx - GMG //cdn.sportbeer.nl/upload/123/products/29427/th2/vouwmand-denim---yepp-cargo-flexx---gmg[0].jpg Te koop voor 49,95. in_stock

  YEPP CARGO vouwmand "Flexx" Max. draaglast: 32 liter, maten: 40 x 35 x 23cm, afneembaar Klapbare mand voor de montage op de universele transportdrager voorop of een van de speciale Yepp Cargo dragers mogelijk

  Voorzitje - Yepp Mini - Grijs - GMG - Voorzitje - Yepp Mini - Grijs - GMG
  99,95
  2 - 4 Dag(en)
  Merk: GMG Categorie: Voorzitje - Yepp Mini - Grijs - GMG Voorzitje - Yepp Mini - Grijs - GMG //cdn.sportbeer.nl/upload/123/products/84225/th2/voorzitje---yepp-mini---grijs---gmg[0].jpg Te koop voor 99,95. in_stock GMG Yepp Mini voorzitje/ fietszitje zilver/ grijs/ grey inclusief bevestigingsadapter - Geschikt voor kinderen vanaf 9 maanden tot circa 3 jaar (max. 15 kg) - Standaard voorzien van een 5-punts gordel - Materiaal is schokabsorberend en waterafstotend
  Voorzitje - Yepp Mini - Zwart - GMG - Voorzitje - Yepp Mini - Zwart - GMG
  99,95
  2 - 4 Dag(en)
  Merk: GMG Categorie: Voorzitje - Yepp Mini - Zwart - GMG Voorzitje - Yepp Mini - Zwart - GMG //cdn.sportbeer.nl/upload/123/products/84229/th2/voorzitje---yepp-mini---zwart---gmg[0].jpg Te koop voor 99,95. in_stock GMG Yepp Mini voorzitje/ fietszitje zwart/ black inclusief bevestigingsadapter - Geschikt voor kinderen vanaf 9 maanden tot circa 3 jaar (max. 15 kg) - Standaard voorzien van een 5-punts gordel - Materiaal is schokabsorberend en waterafstotend
  Voorzitje - Yepp Mini - Blauw - GMG - Voorzitje - Yepp Mini - Blauw - GMG
  99,95
  2 - 4 Dag(en)
  Merk: GMG Categorie: Voorzitje - Yepp Mini - Blauw - GMG Voorzitje - Yepp Mini - Blauw - GMG //cdn.sportbeer.nl/upload/123/products/84231/th2/voorzitje---yepp-mini---blauw---gmg[0].jpg Te koop voor 99,95. in_stock GMG Yepp Mini voorzitje/ fietszitje blauw/ blue inclusief bevestigingsadapter - Geschikt voor kinderen vanaf 9 maanden tot circa 3 jaar (max. 15 kg) - Standaard voorzien van een 5-punts gordel - Materiaal is schokabsorberend en waterafstotend
  Voorzitje - Yepp Mini - Wit - GMG - Voorzitje - Yepp Mini - Wit - GMG
  99,95
  2 - 4 Dag(en)
  Merk: GMG Categorie: Voorzitje - Yepp Mini - Wit - GMG Voorzitje - Yepp Mini - Wit - GMG //cdn.sportbeer.nl/upload/123/products/84233/th2/voorzitje---yepp-mini---wit---gmg[0].jpg Te koop voor 99,95. in_stock GMG Yepp Mini voorzitje/ fietszitje/ kinderzitje wit/ white inclusief bevestigingsadapter - Geschikt voor kinderen vanaf 9 maanden tot circa 3 jaar (max. 15 kg) - Standaard voorzien van een 5-punts gordel - Materiaal is schokabsorberend en waterafstotend
 • Best verkocht
  Achterzitje - Yepp Junior EF - Grijs - GMG - Achterzitje - Yepp Junior EF - Grijs - GMG
  87,95
  2 - 4 Dag(en)
  Merk: GMG Categorie: Achterzitje - Yepp Junior EF - Grijs - GMG Achterzitje - Yepp Junior EF - Grijs - GMG //cdn.sportbeer.nl/upload/123/products/84235/th2/achterzitje---yepp-junior-ef---grijs---gmg[0].jpg Te koop voor 87,95. in_stock GMG Yepp Junior Easyfit achterzitje/ fietszitje zilver/ grijs/ grey, incl. voetsteun en heupgordel. Het Easyfit montagesysteem van de Yepp Junior combineert het comfort van Yepp met een zeer eenvoudig montagegemak. Geschikt voor 6 tot 9 jaar.
 • Best verkocht
  Achterzitje - Yepp Junior EF - Zwart - GMG - Achterzitje - Yepp Junior EF - Zwart - GMG
  87,95
  2 - 4 Dag(en)
  Merk: GMG Categorie: Achterzitje - Yepp Junior EF - Zwart - GMG Achterzitje - Yepp Junior EF - Zwart - GMG //cdn.sportbeer.nl/upload/123/products/84237/th2/achterzitje---yepp-junior-ef---zwart---gmg[0].jpg Te koop voor 87,95. in_stock GMG Yepp Junior Easyfit achterzitje/ fietszitje zwart/ black, incl. voetsteun en heupgordel. Het Easyfit montagesysteem van de Yepp Junior combineert het comfort van Yepp met een zeer eenvoudig montagegemak.
 • Best verkocht
  Yepp - Cargo Boxx - Wit - Yepp - Cargo Boxx - Wit
  59,95
  2 - 4 Dag(en)
  Merk: GMG Categorie: Yepp - Cargo Boxx - Wit Yepp - Cargo Boxx - Wit //cdn.sportbeer.nl/upload/123/products/84239/th2/yepp---cargo-boxx---wit[0].jpg Te koop voor 59,95. in_stock Yepp Cargo Boxx wit, hardkunstof, inklapbare voordragermand geschikt voor montage op bestaande en speciale Cargo dragers, materiaal hardkunstof
  Yepp - Cargo Boxx - Bruin - Yepp - Cargo Boxx - Bruin
  59,95
  2 - 4 Dag(en)
  Merk: GMG Categorie: Yepp - Cargo Boxx - Bruin Yepp - Cargo Boxx - Bruin //cdn.sportbeer.nl/upload/123/products/84241/th2/yepp---cargo-boxx---bruin[0].jpg Te koop voor 59,95. in_stock Yepp Cargo Boxx bruin, inklapbare voordragermand geschikt voor montage op bestaande en speciale Cargo dragers, materiaal hardkunstof
  Yepp - Cargo cosmo - Paars - Yepp - Cargo cosmo - Paars
  59,95
  2 - 4 Dag(en)
  Merk: GMG Categorie: Yepp - Cargo cosmo - Paars Yepp - Cargo cosmo - Paars //cdn.sportbeer.nl/upload/123/products/84243/th2/yepp---cargo-cosmo---paars[0].jpg Te koop voor 59,95. in_stock Yepp Cargo Cosmo violet, inklapbare voordragermand geschikt voor montage op bestaande en speciale Cargo dragers, zacht kunstof (materiaal van de Yepp zitjes)
  Yepp - Cargo Flexx - Zwart - Yepp - Cargo Flexx - Zwart
  59,95
  2 - 4 Dag(en)
  Merk: GMG Categorie: Yepp - Cargo Flexx - Zwart Yepp - Cargo Flexx - Zwart //cdn.sportbeer.nl/upload/123/products/84246/th2/yepp---cargo-flexx---zwart[0].jpg Te koop voor 59,95. in_stock Yepp Cargo Flexx zwart, inklapbare voordragermand geschikt voor montage op bestaande en speciale Cargo dragers, materiaal waterafstotend textiel
  Yepp - Cargo Flexx - Denim - Yepp - Cargo Flexx - Denim
  59,95
  2 - 4 Dag(en)
  Merk: GMG Categorie: Yepp - Cargo Flexx - Denim Yepp - Cargo Flexx - Denim //cdn.sportbeer.nl/upload/123/products/84249/th2/yepp---cargo-flexx---denim[0].jpg Te koop voor 59,95. in_stock Yepp Cargo Flexx denim, inklapbare voordragermand geschikt voor montage op bestaande en speciale Cargo dragers, materiaal waterafstotend textiel
  Yepp - Cargo Flexx - Bisonyl - Blauw - Yepp - Cargo Flexx - Bisonyl - Blauw
  59,95
  2 - 4 Dag(en)
  Merk: GMG Categorie: Yepp - Cargo Flexx - Bisonyl - Blauw Yepp - Cargo Flexx - Bisonyl - Blauw //cdn.sportbeer.nl/upload/123/products/84251/th2/yepp---cargo-flexx---bisonyl---blauw[0].jpg Te koop voor 59,95. in_stock Yepp Cargo Flexx bisonyl ocean, inklapbare voordragermand geschikt voor montage op bestaande en speciale Cargo dragers, materiaal bisonyl
  Yepp - Cargo Flexx - Bisonyl - Geel - Yepp - Cargo Flexx - Bisonyl - Geel
  59,95
  2 - 4 Dag(en)
  Merk: GMG Categorie: Yepp - Cargo Flexx - Bisonyl - Geel Yepp - Cargo Flexx - Bisonyl - Geel //cdn.sportbeer.nl/upload/123/products/84253/th2/yepp---cargo-flexx---bisonyl---geel[0].jpg Te koop voor 59,95. in_stock Yepp Cargo Flexx bisonyl geel, inklapbare voordragermand geschikt voor montage op bestaande en speciale Cargo dragers, materiaal bisonyl
  Yepp - Cargo Boxx - Zwart - Yepp - Cargo Boxx - Zwart
  59,95
  2 - 4 Dag(en)
  Merk: GMG Categorie: Yepp - Cargo Boxx - Zwart Yepp - Cargo Boxx - Zwart //cdn.sportbeer.nl/upload/123/products/84255/th2/yepp---cargo-boxx---zwart[0].jpg Te koop voor 59,95. in_stock Yepp Cargo Boxx zwart, hardkunstof, inklapbare voordragermand geschikt voor montage op bestaande en speciale Cargo dragers, materiaal hardkunstof
  Voorzitje - Yepp Mini - Ocean - GMG - Voorzitje - Yepp Mini - Ocean - GMG
  99,95
  2 - 4 Dag(en)
  Merk: GMG Categorie: Voorzitje - Yepp Mini - Ocean - GMG Voorzitje - Yepp Mini - Ocean - GMG //cdn.sportbeer.nl/upload/123/products/84261/th2/voorzitje---yepp-mini---ocean---gmg[0].jpg Te koop voor 99,95. in_stock GMG Yepp Mini voorzitje/ fietszitje ocean inclusief bevestigingsadapter - Geschikt voor kinderen vanaf 9 maanden tot circa 3 jaar (max. 15 kg) - Standaard voorzien van een 5-punts gordel - Materiaal is schokabsorberend en waterafstotend
  Achterzitje - Yepp Junior Budget - Zwart - GMG - Achterzitje - Yepp Junior Budget - Zwart - GMG
  71,95
  2 - 4 Dag(en)
  Merk: GMG Categorie: Achterzitje - Yepp Junior Budget - Zwart - GMG Achterzitje - Yepp Junior Budget - Zwart - GMG //cdn.sportbeer.nl/upload/123/products/84263/th2/achterzitje---yepp-junior-budget---zwart---gmg[0].jpg Te koop voor 71,95. in_stock GMG Yepp Junior Budget achterzitje/ fietszitje zwart/ black, incl. voetsteunen en heupgordel. Dankzij het eenvoudige en snelle montagesysteem kan dit achterzitje in een handomdraai op vrijwel alle dragers en e-bikes worden gemonteerd.
  Achterzitje - Yepp Junior Budget - Zilver - GMG - Achterzitje - Yepp Junior Budget - Zilver - GMG
  71,95
  2 - 4 Dag(en)
  Merk: GMG Categorie: Achterzitje - Yepp Junior Budget - Zilver - GMG Achterzitje - Yepp Junior Budget - Zilver - GMG //cdn.sportbeer.nl/upload/123/products/84265/th2/achterzitje---yepp-junior-budget---zilver---gmg[0].jpg Te koop voor 71,95. in_stock

  GMG Yepp Junior Budget achterzitje/ fietszitje zilver/ grijs/ grey, incl. voetsteunen en heupgordel. Dankzij het eenvoudige en snelle montagesysteem kan dit achterzitje in een handomdraai op vrijwel alle dragers en e-bikes worden gemonteerd.

 • -11%
  Fietskinderzitje bijoux - yepp mini bijoux - GMG - Fietskinderzitje bijoux - yepp mini bijoux - GMG
  79,95
  89.95
  Ontvang e-mail bij nieuwe voorraad
  Merk: GMG Categorie: Fietskinderzitje bijoux - yepp mini bijoux - GMG Fietskinderzitje bijoux - yepp mini bijoux - GMG //cdn.sportbeer.nl/upload/123/products/23812/th2/fietskinderzitje-bijoux---yepp-mini-bijoux---gmg[0].jpg Te koop voor 79,95. in_stock Samen veilig en comfortabel op de fiets, dat is de Yepp Mini. Het unieke zachte materiaal - bekend van de Crocs schoenen - is niet alleen heel comfortabel voor je kindje, maar ook nog eens schokabsorberend en waterafstotend wat wel zo gemakkelijk is. Een doekje over het zitje en het is weer droog en klaar voor gebruik! Geen losse kussentjes meer die kwijt raken. De 5-puntsgordel met kind veilige sluiting en de zachte schouderbandjes zorgen ervoor dat je kindje altijd goed vast zit. De voetsteunen kunnen zonder gereedschap snel in hoogte worden ingesteld en het geintegreerde slot zorgt ervoor dat de Yepp Mini bij het baasje blijft. Kinderen mogen in de Yepp Mini mee zodra ze goed zelfstandig kunnen zitten, gemiddeld is dat vanaf een maand of 9. En als je kindje 2,5 -3 jaar is of maximaal 15 kg wacht de Yepp Maxi om zorgeloos te blijven genieten van onze kinderzitjes. Om het fietsritje nog aangenamer te maken zijn er diverse leuke en handige accessoires te verkrijgen zoals een windscherm om vervelende vliegjes tegen te houden en een slaaprol voor een aangename hoofdondersteuning als alle opgedane indrukken de slaap opwekken. De Yepp Mini wordt compleet geleverd met een stuurpenadapter en kan gemonteerd worden op stalen stuurpennen van 20 tot 28 mm. Ook zijn er losse adapters beschikbaar voor de montage op een 2e fiets. Voor zgn. Ahead sturen is er een speciale Ahead adapter als accessoire beschikbaar.

De GMG yepp mini's zijn zeer gebruiksvriendelijk. Dit lichtgewicht voorzitje heeft een vergrote instap en ruime afmetingen waardoor je kindje er gemakkelijk ingezet en uitgehaald kan worden en zo heb je bovendien langer plezier hebt van je GMG fietsstoeltje. De Yepp Mini heeft op de juiste hoogte verstelbare voetsteunen met integrale voetbescherming en is uitgerust met een 5-punt gordel met schouderbescherming. Je kind zit goed vast in het kinderzitje en zal geen last hebben van de gordel. 

Sportbeer.nl facebook Sportbeer.nl twitter Sportbeer.nl pinterest
keyboard_arrow_up