Slijptafels schaatsen - Sportbeer.nl
ONZE VOORDELEN
 • Gratis Verzending
 • Gratis retourneren (NL)
 • 30 dagen bedenktijd
 • Bezorgen op afhaallocaties
 • Snelle (avond)levering
 • Bepaal uw bezorgdag
 • Vragen? 085 - 401 38 53
Sportwebwinkel Sportbeer.nl

Slijptafels schaatsen

slijptafels-schaatsen
Slijptafels schaatsen

Schaatsen is leuk, alleen dan wel met scherpe schaatsen. Sportbeer biedt verschillende type slijptafels aan voor elke type schaats. Heb jij nou combi-noren en je wilt je schaatsen toch handmatig willen slijpen? dan heeft Sportbeer een slijptafel voor jou. Maar ook als je wedstrijdrijder bent en je bent op zoek naar de beter slijptafels zoals bijvoorbeeld de Joha Pro slijptafel, dan kan sportbeer deze ook aanbieden. Al onze slijptafels zijn scherp geprijsd en voorzien van leuke bundel acties die gunstig kunnen uitvallen voor uw portemonnee.

Filters
Merk
Categorie
Prijs
Model
Levertijd
Sale

 • Best verkocht
  -19%
  Slijptafel - JOHA Pro - Schaatsen - Zandstra - Slijptafel - JOHA Pro - Schaatsen - Zandstra
  169,95
  209.00
  1 - 3 Dag(en)
  Merk: Zandstra Categorie: JOHA PRO slijptafel JOHA PRO slijptafel //cdn.sportbeer.nl/upload/123/products/7772/th2/slijptafel---joha-pro---schaatsen---zandstra[0].jpg Te koop voor 169,95. in_stock 5.0

  De JOHA slijptafel is misschien wel de bekendste slijptafel die er is. Deze slijptafel is special ontworpen voor de schaatsers die de ijzers zelf in topconditie willen houden. De tafel heeft kokerprofielen die ervoor zorgen dat de ijzer goed geklemd blijven in het blok en waardoor er nauwkeurig geslepen kan worden. Bovenop het blok en aan de zijkanten zitten steuntjes die ervoor zorgen dat de ijzers recht en op de juiste hoogte komen. De poten van de tafel heeft 4 anti-slip stukken wat er voor zorgt dat de tafel niet glijdt. Bij de Joha slijptafel wordt standaard al een polijstdriehoek geleverd.

   

  Dit blok is geschikt voor alle noren en er is een mogelijkheid om ook voor combi-noren de slijptafel gereed te maken door middel van een speciaal ontworpen opzetstuk, hierdoor wordt de tafel 8 centimeter hoger en dan passen de combi noren wel onder deze tafel. De JOHA pro slijptafel is een tafel die ook veel wordt gebruikt door schaatswinkels zelf, omdat het blok zo betrouwbaar en stabiel is.

 • Best verkocht
  Zandstra 7130 Slijptafel hoog - Zandstra 7130 Slijptafel hoog
  103,95
  Vandaag voor 22:15, Morgen in huis
  Merk: Zandstra Categorie: Zandstra 7130 slijptafel Zandstra 7130 slijptafel //cdn.sportbeer.nl/upload/123/products/8811/th2/zandstra-7130-slijptafel-hoog[0].jpg Te koop voor 103,95. in_stock 5.0

  De slijptafel 7130 van Zandstra is de oplossing voor het slijpen van combinoren op een slijptafel. De tafel is verhoogd waardoor je elke type combinoor hierop eenvoudig kunt slijpen. De tafel is gemaakt van een stuk geextrudeerd aluminium en daardoor is het blok zeer stabiel. Het blok is geanodiseerd met een naturel kleur. Ben je op zoek naar een slijptafel waarop je zowel combinoren als gewone noren kunt slijpen? Dan is de Zandstra 7130 slijptafel de oplossing.

 • Best verkocht
  -6%
  Slijptafel - schaatsen - Nijdam - Slijptafel - schaatsen - Nijdam
  74,89
  79.95
  3 - 5 Dag(en)
  Merk: Nijdam Categorie: Nijdam slijptafel Nijdam slijptafel //cdn.sportbeer.nl/upload/123/products/13426/th2/slijptafel---schaatsen---nijdam[0].jpg Te koop voor 74,89. in_stock

  Een slijptafel die geschikt is voor combinoren, de tafel licht en heeft een mogelijkheid tot inklappen. Bovenop de tafel zitten hoogte richters waarmee je de schaatsen in de juist hoogte zet, aan de zijkant zitten snel sluitingen die ervoor zorgen dat je de schaatsen kunt klemmen in de tafel.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

 • -6%
  Slijptafel middel - 7135 - Zandstra - Slijptafel middel - 7135 - Zandstra
  102,95
  109.00
  1 - 3 Dag(en)
  Merk: Zandstra Categorie: Slijptafel middel - 7135 - Zandstra Slijptafel middel - 7135 - Zandstra //cdn.sportbeer.nl/upload/123/products/61221/th2/slijptafel-middel---7135---zandstra[0].jpg Te koop voor 102,95. in_stock Slijptafel middel - 7135 - Zandstra
 • -5%
  Slijptafel - Asia Jig - Maple - Slijptafel - Asia Jig - Maple
  142,45
  149.95
  Vandaag voor 22:15, Morgen in huis
  Merk: Maplez Categorie: Maple slijptafel Maple slijptafel //cdn.sportbeer.nl/upload/123/products/9007/th2/slijptafel---asia-jig---maple[0].jpg Te koop voor 142,45. in_stock 5.0 Met de Asia Jig kun jij je ijzers nauwkeurig slijpen. De Asia Jig slijptafel van maple is licht van gewicht en daardoor gemakkelijk mee te nemen.
  Slijptafel Basis - Viking - Slijptafel Basis - Viking
  149,95
  3 - 5 Dag(en)
  Merk: Viking Categorie: Viking slijptafel basis Viking slijptafel basis //cdn.sportbeer.nl/upload/123/products/9140/th2/slijptafel-basis---viking[0].jpg Te koop voor 149,95. in_stock

  De Viking slijptafel Basic is zeer gebruiksvriendelijk en zeer stabiel. Deze slijptafel is uitermate geschikt voor alle noren behalve de combi noren. Met de bovenaanslag worden de schaaten water in de tafel gepositioneerd.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

 • -3%
  Slijptafel Pro - Viking - Slijptafel Pro - Viking
  193,95
  199.00
  3 - 5 Dag(en)
  Merk: Viking Categorie: Viking slijptafel Pro Viking slijptafel Pro //cdn.sportbeer.nl/upload/123/products/9142/th2/slijptafel-pro---viking[0].jpg Te koop voor 193,95. in_stock

  De Viking Pro slijptafel is een zeer gebruiksvriendelijke slijptafel die geschikt is voor alle noor schaatsen. De tafel heeft een bovenaanslag die ervoor zorgt dat de schaatsen die uw wilt slijpen op de juiste hoogte komen te staan. Verder kent de slijptafel een vooraanslag die ervoor zorgt dat de schaatsen op gelijke lengte worden afgesteld. Dit is om zo precies mogelijk aan de slag te gaan met uw schaatsen. De Viking Pro slijptafel is niet geschikt voor Combi-noren.  

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

 • -1%
  Slijptafel - Portable Pro - Viking - Slijptafel - Portable Pro - Viking
  555,-
  559.00
  3 - 5 Dag(en)
  Merk: Viking Categorie: Slijptafel - Portable Pro - Viking Slijptafel - Portable Pro - Viking //cdn.sportbeer.nl/upload/123/products/140156/th2/slijptafel---portable-pro---viking[0].jpg Te koop voor 555,00. in_stock Het meest geavanceerde slijpblok op de markt! dit super stabiele, nauwkeurige en betrouwbare blok hoort in de basis uitrusting van de echte prof. De portable pro is afgewerkt op zeer strakke toleranties zodat schaatsen op precisie geslepen kunnen worden, met minder tijdsverlies. De tafel is in mum van tijd op en af te bouwen, en blijft daarbij super stabiel! De tafel is gemakkelijk mee te nemen naar wedstrijden in een speciale op maat gemaakte koffer. In de koffer is ruimte om slijpstenen en accessoires veilig op te bergen. Welke maat stenen je ook gebruikt. In deze professionele slijptafel worden je ijzers niet over de gehele lengte, maar in twee mee-kantelende klemmetjes geplaatst. Hiermee voorkom je een negatief effect op je bending. De tafel is bruikbaar voor het slijpen van zowel longtrack als shorttrack ijzers, en gemakkelijk af te lezen. Het design en het product zijn van Nederlandse makelij en van de meest hoogwaardige materialen. Weer een innovatieve vinding van Viking!
Sportbeer.nl facebook Sportbeer.nl twitter Sportbeer.nl pinterest
keyboard_arrow_up