9 / 10 - Bekijk reviews


Ortlieb
Beck
Fastrider
New Looxs
Basil
Brooks
XLC
Cadomotus
Agu
Racktime
> Bekijk alle merken

Bij sportbeer.nl hebben wij een groot gevarieerd assortiment aan tassen. Zo is er voor elke wens wel een tas te vinden. Van een kleine stuurtas waarin jij je dagelijkse bondigheden mee kunt nemen tot grote reistassen van 140 liter waarin jij alles mee kunt nemen voor een vakantie. Naast onze topmodellen die het al vele jaren goed doen wordt ons assortiment bijna dagelijkse geüpdatet met nieuwe tassen van alle bekende merken.

Zo hebben wij onder meer rugtassen van merken zoals Ortlieb en Brooks. Deze zijn ideaal voor het woon- werk en schoolverkeer. Van elk merk hebben wij meerdere modellen zodat de tassen goed vergeleken kunnen worden en jij zo tot een goede keus kunt komen. Zo zijn er ook tassen die over een binnenzak beschikken waarin een laptop meegenomen kan worden.

Op onze site vindt jij een ruime keus in schoudertassen. De meeste van deze tassen beschikken ook over een fietsbevestiging zoals de tassen van Basil, New Looxs en Fastrider. Deze tassen hangt u aan de bagagedrager en zodra jij bent aangekomen op de bestemming haal je de tas van de fiets en gaat deze verder als schoudertas.

Als jij op zoek bent naar een goede tas voor een vakantie dan hebben wij met onze reistassen ook de juiste tas voor jou. Daarnaast zijn er Bagagezakken, waterzakken en EHBO-tassen als ideale toevoeging om mee te nemen op reis. Zo heb jij de keus uit een kleine tas van een paar liter, maar ook een grote tas van meer dan 100 liter.

Door onze vele merken is er voor iedere portemonnee een tas te vinden. De merken die wij onder andere voeren zijn Agu, Ortlieb, Ergon, Camelbak, Brooks, Basil, Fastrider, New Looxs

SportbeerSportbeer