Craft Warm Wool - Sportbeer.nl
« Terug naar Craft Thermokleding
ONZE VOORDELEN
 • Gratis Verzending
 • Gratis retourneren (NL)
 • 30 dagen bedenktijd
 • Bezorgen op afhaallocaties
 • Snelle (avond)levering
 • Bepaal uw bezorgdag
 • Vragen? 085 - 401 38 53
Sportwebwinkel Sportbeer.nl

Craft Warm Wool

craft-warm-wool
Craft Warm Wool

Craft Warm Wool Thermokleding wordt gebruikt voor zeer koude omstandigheden. De Warm Wool lijn van Craft is verkrijgbaar in heren en dames modellen. Kenmerken van Craft Warm Wool is de vernieuwde honingraatstructuur die zorgt ervoor dat de thermokleding een uitstekende pasvorm heeft en zeer goed isoleert. De thermokleding van Craft kenmerkt zich door de uitstekende vochtafvoer naar buiten zodat het lichaam droog blijft en niet afkoelt!

Filters
Categorie
Prijs
Levertijd
Sale
Geslacht

 • -5%

  Thermobroek - Warm Wool - Dames - Zwart - Craft

  Thermobroek - Warm Wool - Dames - Zwart - Craft - XS - Thermobroek - Warm Wool - Dames - Zwart - Craft - XS
  52,30
  55.05
  Vandaag voor 22:15, Morgen in huis
  Merk: Craft Categorie:

  Thermobroek - Warm Wool - Dames - Zwart - Craft

  //cdn.sportbeer.nl/upload/123/products/58631/th2/thermobroek---warm-wool---dames---zwart---craft---xs[0].jpg Te koop voor 52,30. in_stock De Craft Warm Wool lijn is de onderkleding van Craft die zeer geschikt is om te dragen tijdens inspanningen in koude tot zeer koude omstandigheden. De nieuwe honingraatstructuur die is gebruikt zorgt ervoor dat de kleding goed zit en uitstekend isoleerd. De kleding is voorzien van klimaatzones, deze zijn na uitvoerend onderzoek van Craft geplaatst. Dit zorgt ervoor dat het je lichaam op temparatuur houdt waar het nodig is. Daarnaast kenmerkt de kleding zich door zijn vochtafvoer naar buiten zodat het lichaam droog blijft en niet afkoelt.
 • -5%

  Craft - Warm Wool - Polo - Heren - Zwart

  Thermoshirt - Warm Wool - Half Polo - Heren - Zwart - Craft - M - Thermoshirt - Warm Wool - Half Polo - Heren - Zwart - Craft - M
  52,30
  55.05
  Vandaag voor 22:15, Morgen in huis
  Merk: Craft Categorie:

  Craft - Warm Wool - Polo - Heren - Zwart

  //cdn.sportbeer.nl/upload/123/products/58647/th2/thermoshirt---warm-wool---half-polo---heren---zwart---craft---m[0].jpg Te koop voor 52,30. in_stock De Craft Warm Wool lijn is de onderkleding van Craft die zeer geschikt is om te dragen tijdens inspanningen in koude tot zeer koude omstandigheden. De nieuwe honingraatstructuur die is gebruikt zorgt ervoor dat de kleding goed zit en uitstekend isoleerd. De kleding is voorzien van klimaatzones, deze zijn na uitvoerend onderzoek van Craft geplaatst. Dit zorgt ervoor dat het je lichaam op temparatuur houdt waar het nodig is. Daarnaast kenmerkt de kleding zich door zijn vochtafvoer naar buiten zodat het lichaam droog blijft en niet afkoelt.
 • -5%

  Onderhandschoen zwart - warm wool glove liner - Craft

  Onderhandschoen zwart - warm wool glove liner - Craft - S - Onderhandschoen zwart - warm wool glove liner - Craft - S (SALE)
  21,62
  22.75
  Vandaag voor 22:15, Morgen in huis
  Merk: Craft Categorie:

  Onderhandschoen zwart - warm wool glove liner - Craft

  //cdn.sportbeer.nl/upload/123/products/58712/th2/onderhandschoen-zwart---warm-wool-glove-liner---craft---s-sale[0].jpg Te koop voor 21,61. in_stock Deze Craft thermo handschoenen zijn gemaakt van merino wol. Merinowol heeft een natuurlijke eigenschap door zich aan te passen aan het lichaamsklimaat. Daardoor houdt deze handschoen je handen warmer in koude omstandigheden. De handschoenen zijn ideaal voor hardlopen, wintersport en schaatsen. Ze kunnen als onderhandschoenen worden gebruikt, maar zijn ook geschikt als enkele laag.
 • -17%

  Ondershirt - Warm Wool - Dames - Zwart - Craft

  Thermoshirt - Warm Wool - Dames - Zwart - Craft - XS - Thermoshirt - Warm Wool - Dames - Zwart - Craft - XS
  57,95
  69.95
  Vandaag voor 22:15, Morgen in huis
  Merk: Craft Categorie:

  Ondershirt - Warm Wool - Dames - Zwart - Craft

  //cdn.sportbeer.nl/upload/123/products/58667/th2/thermoshirt---warm-wool---dames---zwart---craft---xs[0].jpg Te koop voor 57,95. in_stock De Craft Warm Wool lijn is de onderkleding van Craft die zeer geschikt is om te dragen tijdens inspanningen in koude tot zeer koude omstandigheden. De nieuwe honingraatstructuur die is gebruikt zorgt ervoor dat de kleding goed zit en uitstekend isoleerd. De kleding is voorzien van klimaatzones, deze zijn na uitvoerend onderzoek van Craft geplaatst. Dit zorgt ervoor dat het je lichaam op temparatuur houdt waar het nodig is. Daarnaast kenmerkt de kleding zich door zijn vochtafvoer naar buiten zodat het lichaam droog blijft en niet afkoelt.
 • -5%

  Ondershirt - Warm Wool - Dames - Rood - Craft

  Thermoshirt - Warm Wool - Dames - Rood - Craft - M - Thermoshirt - Warm Wool - Dames - Rood - Craft - M
  54,11
  56.95
  Vandaag voor 22:15, Morgen in huis
  Merk: Craft Categorie:

  Ondershirt - Warm Wool - Dames - Rood - Craft

  //cdn.sportbeer.nl/upload/123/products/77428/th2/thermoshirt---warm-wool---dames---rood---craft---m[0].jpg Te koop voor 54,10. in_stock De Craft Warm Wool lijn is de onderkleding van Craft die zeer geschikt is om te dragen tijdens inspanningen in koude tot zeer koude omstandigheden. De nieuwe honingraatstructuur die is gebruikt zorgt ervoor dat de kleding goed zit en uitstekend isoleerd. De kleding is voorzien van klimaatzones, deze zijn na uitvoerend onderzoek van Craft geplaatst. Dit zorgt ervoor dat het je lichaam op temparatuur houdt waar het nodig is. Daarnaast kenmerkt de kleding zich door zijn vochtafvoer naar buiten zodat het lichaam droog blijft en niet afkoelt.
 • Best verkocht
  -5%

  Craft warm wool thermo onderhandschoenen

  Onderhandschoen thermo - zwart - warm wool - Craft - XL - Onderhandschoen thermo - zwart - warm wool - Craft - XL
  31,54
  33.20
  1 - 3 Dag(en)
  Merk: Craft Categorie:

  Craft warm wool thermo onderhandschoenen

  //cdn.sportbeer.nl/upload/123/products/58697/th2/onderhandschoen-thermo---zwart---warm-wool---craft---xl[0].jpg Te koop voor 31,54. in_stock

  Deze Craft thermo handschoenen zijn gemaakt van merino wol. Merinowol heeft een natuurlijke eigenschap door zich aan te passen aan het lichaamsklimaat. Daardoor houdt deze handschoen je handen warmer in koude omstandigheden. De handschoenen zijn ideaal voor hardlopen, wintersport en schaatsen. Ze kunnen als onderhandschoenen worden gebruikt, maar zijn ook geschikt als enkele laag.

 • Ondershirt - Warm Wool - Half Polo - Dames - Zwart - Craft

  Thermoshirt - Warm Wool - Lange mouw - Dames - Craft - Zwart - XS - Thermoshirt - Warm Wool - korte mouw - Dames - Craft - XS
  44,98
  69.95
  Vandaag voor 22:15, Morgen in huis
  Merk: Craft Categorie:

  Ondershirt - Warm Wool - Half Polo - Dames - Zwart - Craft

  //cdn.sportbeer.nl/upload/123/products/58702/th2/thermoshirt---warm-wool---korte-mouw---dames---craft---xs[0].jpg Te koop voor 44,98. in_stock De Craft Warm Half Polo voor dames houdt je warm tijdens verschillende activiteiten en sporten in koude omstandigheden. Het heeft een ergonomische nauwsluitende pasvorm en draagt hierdoor zeer comfortabel.
Sportbeer.nl facebook Sportbeer.nl twitter Sportbeer.nl pinterest
keyboard_arrow_up