Craft Warm Wool - Sportbeer.nl
ONZE VOORDELEN
 • Gratis Verzending
 • Gratis retourneren (NL)
 • 30 dagen bedenktijd
 • Bezorgen op afhaallocaties
 • Snelle (avond)levering
 • Bepaal uw bezorgdag
 • Vragen? 085 - 401 38 53
Sportwebwinkel Sportbeer.nl

Craft Warm Wool

craft-warm-wool
Craft Warm Wool

Craft Warm Wool Thermokleding wordt gebruikt voor zeer koude omstandigheden. De Warm Wool lijn van Craft is verkrijgbaar in heren en dames modellen. Kenmerken van Craft Warm Wool is de vernieuwde honingraatstructuur die zorgt ervoor dat de thermokleding een uitstekende pasvorm heeft en zeer goed isoleert. De thermokleding van Craft kenmerkt zich door de uitstekende vochtafvoer naar buiten zodat het lichaam droog blijft en niet afkoelt!

Filters
Categorie
Prijs
Levertijd
Sale

 • Best verkocht
  -36%
  Thermobroek - Warm Wool - Dames - Zwart - Craft - XS - Thermobroek - Warm Wool - Dames - Zwart - Craft - XS
  45,-
  69.95
  Vandaag voor 22:15, Morgen in huis
  Merk: Craft Categorie: Thermobroek - Warm Wool - Dames - Zwart - Craft Thermobroek - Warm Wool - Dames - Zwart - Craft //cdn.sportbeer.nl/upload/123/products/58631/th2/thermobroek---warm-wool---dames---zwart---craft---xs[0].jpg Te koop voor 45,00. in_stock De Craft Warm Wool lijn is de onderkleding van Craft die zeer geschikt is om te dragen tijdens inspanningen in koude tot zeer koude omstandigheden. De nieuwe honingraatstructuur die is gebruikt zorgt ervoor dat de kleding goed zit en uitstekend isoleerd. De kleding is voorzien van klimaatzones, deze zijn na uitvoerend onderzoek van Craft geplaatst. Dit zorgt ervoor dat het je lichaam op temparatuur houdt waar het nodig is. Daarnaast kenmerkt de kleding zich door zijn vochtafvoer naar buiten zodat het lichaam droog blijft en niet afkoelt.
 • Best verkocht
  -33%
  Thermoshirt - Warm Wool - Half Polo - Heren - Zwart - Craft - XL - Thermoshirt - Warm Wool - Half Polo - Heren - Zwart - Craft - XL
  47,20
  69.95
  Vandaag voor 22:15, Morgen in huis
  Merk: Craft Categorie: Craft - Warm Wool - Polo - Heren - Zwart Craft - Warm Wool - Polo - Heren - Zwart //cdn.sportbeer.nl/upload/123/products/58651/th2/thermoshirt---warm-wool---half-polo---heren---zwart---craft---xl[0].jpg Te koop voor 47,20. in_stock De Craft Warm Wool lijn is de onderkleding van Craft die zeer geschikt is om te dragen tijdens inspanningen in koude tot zeer koude omstandigheden. De nieuwe honingraatstructuur die is gebruikt zorgt ervoor dat de kleding goed zit en uitstekend isoleerd. De kleding is voorzien van klimaatzones, deze zijn na uitvoerend onderzoek van Craft geplaatst. Dit zorgt ervoor dat het je lichaam op temparatuur houdt waar het nodig is. Daarnaast kenmerkt de kleding zich door zijn vochtafvoer naar buiten zodat het lichaam droog blijft en niet afkoelt.
 • Best verkocht
  -22%
  Thermoshirt - Warm Wool - Dames - Zwart - Craft - XS - Thermoshirt - Warm Wool - Dames - Zwart - Craft - XS
  45,-
  57.95
  Vandaag voor 22:15, Morgen in huis
  Merk: Craft Categorie: Ondershirt - Warm Wool - Dames - Zwart - Craft Ondershirt - Warm Wool - Dames - Zwart - Craft //cdn.sportbeer.nl/upload/123/products/58667/th2/thermoshirt---warm-wool---dames---zwart---craft---xs[0].jpg Te koop voor 45,00. in_stock De Craft Warm Wool lijn is de onderkleding van Craft die zeer geschikt is om te dragen tijdens inspanningen in koude tot zeer koude omstandigheden. De nieuwe honingraatstructuur die is gebruikt zorgt ervoor dat de kleding goed zit en uitstekend isoleerd. De kleding is voorzien van klimaatzones, deze zijn na uitvoerend onderzoek van Craft geplaatst. Dit zorgt ervoor dat het je lichaam op temparatuur houdt waar het nodig is. Daarnaast kenmerkt de kleding zich door zijn vochtafvoer naar buiten zodat het lichaam droog blijft en niet afkoelt.
Sportbeer.nl facebook Sportbeer.nl twitter Sportbeer.nl pinterest
keyboard_arrow_up